- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Elakadtam, még régebben. Elég ciki, belegondolva, hogy hány hasonló játékot nyomtam már végig, de sebaj. Kicsit zavaró, hogy több társad is lehet, de csak négy egyszerre és nem biztos, hogy az éppen aktuális kulcsfigura is köztük van, aki a továbbjutáshoz kellene. A gonosz varázslónő (vagy mi) templomában vagyok. Szereztem egy csengettyűt, azzal jutottam be az épületbe. De az élületben nem tudok tovább jutni. Látok valami szerkezetet, de semmit sem tudok vele csinálni. A le/feljárat pedig el van zárva fallal. Most hogyan tovább? Vagy melyik szereplővel?
-
KovacsUr
addikt
Megbíztam Keitarot, hogy írja be ide a választ, de úgy látszik, én mégis hamarabb értem ide :)
Szóval csak ki kell menni a világtérképre, ott sétálgatni, hajókázni, és úgy majd szépen telik az idő, hipp-hopp este lesz. Hát... így.
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
Nimrod
addikt
Végignéztem DLH-t is meg google-lal is kerestem, de semmi :O
-
Nimrod
addikt
De ha valaki tud adni walk-thru-t az is jó, bár... :U
A mellékelt doksik eléggé semmitmondóak, és most nemtom, merre kéne menni. Elvileg egy tolvaj karakterrel kellene este ellopnom valamit. De hogy vált estére a játék? :F -
Nimrod
addikt
A címben szereplő játékban ott akadtam meg, hogy mikor vált napszakot és hogyan a játék? PC.GAMES 2003/04 CD-melléklete akit érdekel.
Keitaró? :U
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest