- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- SLR-szintű fotókat ígér a Honor 300 Ultra
- Januárban startol a OnePlus 13
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az előző modell van meg, és személy szerint meg voltam vele elégedve.
De! Bármennyire is vigyáztam rá és ápoltam a párnákat, azok az illesztéseknél egyszerűen elengedtek
. [kép] [kép]Ennél rosszabb csak a JBL párnák voltak .
Ezen a téren jó/jobb választás Edifier W820NB vagy EarFun Wave Pro már csak az applikációk és az LDAC támogatás miatt is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz viragdani01 #3 üzenetére
Szerintem.
A W820NB sorozatból a Plus modellt lenne érdemes tesztelni az LDAC támogatása miatt, míg az alapmodell csak az SBC kodekkel működik, és esetleg AAC is elérhető lehet (bár ebben nem vagyok biztos). Így elég " lapos lenne a teszt végeredménye".Az sem elhanyagolható szempont, hogy kategóriájában a maximum frekvencia 40 000 Hz , míg a tesztben említett "csak 20 000 Hz, így talán a hang tisztaságát növelheti konkurenciák hoz képest .
Különösen most, mivel az Alzánál minden színben kedvezőbb áron kapható, mint a tesztben említett Lamax modell.
[link][ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz viragdani01 #7 üzenetére
Várom a tesztjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest