Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem az első verzió van belőle. Határozottan jól szólt, jól hallott az, akivel beszéltem, sokáig bírta az akku és az ANC is jól ment. Viszont 1 év után szivacs kuka(rendelhető gyári, talán 5k egy pár), illetve az egyik oldalon egy műanyag elem eltört, ami nem beszerezhető a gyártótól(beszéltem velük), a szervíznek viszont nem szeretném kifizetni a fejhallgató árának felét. Jelenleg nem használható, még nem álltam neki lemodellezni ezt két filléres bütyköt, hogy 3D nyomtassam.(Más is ugyanerre a műanyag törésre panaszkodott)
Mivel most 10k felett már két év garancia van mindenre, meg merném venni a gyártó termékét, de csak azért, mert valszeg időben eltörne, ami elakar.Semper fi!
-
Nekem az előző modell van meg, és személy szerint meg voltam vele elégedve.
De! Bármennyire is vigyáztam rá és ápoltam a párnákat, azok az illesztéseknél egyszerűen elengedtek
. [kép] [kép]Ennél rosszabb csak a JBL párnák voltak .
Ezen a téren jó/jobb választás Edifier W820NB vagy EarFun Wave Pro már csak az applikációk és az LDAC támogatás miatt is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Köszi a hozzászólásokat ( ), érdekes egyébként, hogy az első generációs modellről sokkal több pozitív véleményt találtam a neten, mint a 2-ről.
Szvsz is az EarFun Wave Pro 22-23 ezer forint között abszolút jobb választás ebben a kategóriában. Az Edifiert egyelőre nem ismerem csak névről, de ha minden igaz, pont a W820NB érkezik majd tesztre hamarosan.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
válasz viragdani01 #3 üzenetére
Szerintem.
A W820NB sorozatból a Plus modellt lenne érdemes tesztelni az LDAC támogatása miatt, míg az alapmodell csak az SBC kodekkel működik, és esetleg AAC is elérhető lehet (bár ebben nem vagyok biztos). Így elég " lapos lenne a teszt végeredménye".Az sem elhanyagolható szempont, hogy kategóriájában a maximum frekvencia 40 000 Hz , míg a tesztben említett "csak 20 000 Hz, így talán a hang tisztaságát növelheti konkurenciák hoz képest .
Különösen most, mivel az Alzánál minden színben kedvezőbb áron kapható, mint a tesztben említett Lamax modell.
[link][ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Predatorr
őstag
Lamaxig olvastam. Volt pár eszközőm tőlük (pl. kamerák), széthulló, érintkezés hibás, összevissza ugráló órás (amelyikben van) gagyi mind (tele a net a hibáikkal, a W9.1 kamera ajtói konkrétan darabokra porladnak), garanciális panaszra nagyképű elutasítás a válasz, hogy nem megfelelően használtam a készüléket. A kihulló akkucsatlakozót szerintük én törtem ki, miután letörtem a helytelen akkubehelyezést megakadályozó (!) pöcköt is (miközben nem cseréltem akkut), fogyvédelem meg szarik az anyagvizsgálatra és az ellentmondásra, számukra hihetőbb, hogy valaki nem tud használni egy egyszerű kamerát (perelhetném őket becsületsértésért). Kényszerűen (mert csak lamaxot v még szarabb cuccokat kapni) egy W7.1-et vettem, órája ennek is random, rendszeresen ki kell venni és visszatenni az egyébként stabilan ülő akkut, mert random működik a pc kapcsolat, ajtóra meg vigyázni, mert lehelettől is törhet.
Talán az X9.0 volt utoljára használható
Hirtelen ennyi jutott eszembe e nagyszerű gyártóról.
Fülhallgatóból egy rakás jobb van olcsóbban.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
d@vee
őstag
Bár nem ilyen kategória, de mégiscsak törés és fejhallgató...
HyperX Cloud 2 elrepedt a fejpánt mindkét oldal ugyanott fél év után. Írtam magának a HyperX-nek Facebookon, kértek egy fotót a számláról és még 1-2 dolgot kérdeztek, majd küldtek egy új fejhallgatót, másikat megtarthattam.
Szivacs elkopik gariidőn belül, szintén ugyanezzel a metódussal küldenek újat.Ja
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Vissza kerestem az emailt, a WH830NB-t kértük el, nem a 820-at, ebben is van LDAC, illetve az ígért specik alapján egy kicsit komolyabb, de ugyanúgy 30 ezer alatt van az ára.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
válasz viragdani01 #7 üzenetére
Várom a tesztjét.
-
Predatorr
őstag
Maxell fejhallgatóm párnái 8 év után kezdtek kopni. Mondjuk nem is kapni másikat.
Azért az „LDAC” fülesekre kíváncsi lennék, melyik mennyire LDAC (optimalizált 600, HQ 990, hány Hz) és milyen telefonnal. HQ-t vagy jelzik, vagy nem, vagy igaz, vagy nem. Samsung telómmal csak 600kbps volt meg, Honorral működik a 990 is, de csak külön beállítva.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
ferenczm
csendes tag
Edifier-t én is tudom ajánlani. Olcsó feleség közül-volt már egy csomó féle- magasan a legjobb. Egyetlen problémája akad - szó szerint. A fizikai gombok szilikon fedője egy idő után mindkét fülesen beakadt. Becsületére legyen mondva, 5 perc alatt pár csavarral szétszedhető és pofon egyszerűen szerelhető. Mai világban ritka plusz pont. Semmi feszegetés ragasztgatás
-
Ádám1979
csendes tag
Egy hónapja vettem egy OneMore sonoflow Prot, 25.000 magyar Ft-ért, brutális 100h-s üzemidővel,HiRes tanúsítvánnyal, Ldac codec, hangzásra is frankó nagyon. Árban kb. mint az Ear Fun, csak tesztek alapján jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- SIM kártyás wifi router
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest