Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Oppenheimer #13587 üzenetére
Dolgozz máshol és kenyelemre utazz :)
-
noorbertt
őstag
válasz
#41635072 #13585 üzenetére
Semmit, egyszerűen ez is alternatíva lehet ha már Miklós, Tököl, Érd stb felől érdeklődik valaki. Érd és Újfalu között időben forgalom miatt kb azonos a közlekedés pl Csepelre.
Hogy putri az egy elég szubjektív dolog, nekem pl a belváros a putri és ha fizetnének sem mennék oda :) de kinek mi...
Ha putri akkor kosz, bűz és sok hobo féle, szerintem. -
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Szigetújfalu és Márton is kezdi a felfelé ívelő pályát, ott is érdemes körbenézni szvsz
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Kicsit off, de hátha..
Ismi talált egy házat ahol a férj hirdeti az ingatlant és ő az aláíró, viszont az ex feleség lakik ott de neki annyi joga van hogy eladás után fele fele a pénz.
Ha az ex nem hajlandó elhagyni a házat adásvételi után akkor mit lehet tenni? -
noorbertt
őstag
válasz
BigBlackDog #13294 üzenetére
Kikerestem egy két nagyobb behajtó céget és náluk érdeklődtem.
Persze mivel ilyen adatot nem adhatnak ki l, így volt pár köröm.. -
noorbertt
őstag
válasz
Eyesis #13220 üzenetére
Nem kell látni ilyet sehol sem, akik belenyúltak a csók és tarsaiba azokkal kb fixen számolnak mint +1 szavazat a jövőre nézve. Hiszen mi lesz ha megdől a kormány és mégsem ingyen van az a pínz:)
A rasszisták és a buták táborát máshogyan érték el, van a szegényebb reteg akik azzal foglalkoznak hogy legyen hol lakni azokat ezzel xd
-
noorbertt
őstag
válasz
kiszi07 #13184 üzenetére
Érdekes ügyvéded van :D..
Konyhabútor más tészta, hiszen akkor a konyhát úgy kéne mutatni hogy nincs ott a bútor és az alapján tud a vevő dönteni.Én speciel most nézek családi házakat és a kád, wc és a tűzhely is mehet felőlem mert úgy is kidobom. Ez egyéni, persze nem azt mondom hogy a wc-t is vinném magammal a következő eladás alkalmával :)
-
noorbertt
őstag
válasz
axioma #13116 üzenetére
Arra példa hogy ott az újépítésű csókos ház és a garanciális problémák miatt majd tépheti a haját.
Már csak az első és a második képet is elég megnézni hogy a szigetelő anyag kis darabokból (szemétből!) lett fellegózva :) akkor milyen lehet a többi?Pár év és nagyon nagy biznisz lesz ezeknek a házaknak a javítása :D
-
noorbertt
őstag
Hali
Van itt ajánlott független, aki tudna segíteni hitel ügyben?
-
noorbertt
őstag
Tároló kapcsolatos ikerházakrol mi a véleményetek? Milyen buktató lehet benne?
-
noorbertt
őstag
válasz
Revolit #12937 üzenetére
Kp egy része, amit nehezebben lehetne elszámolni.
Külföldi igazolások vannak x összeg bevételekről, szóval el lehetne ha nagyon akarnám..Szeretnék lakáshitelt felvenni és ott számít a nettó bevétel és az önerő, ezért gondoltam hogy esetleg kezdjek e összeszedni minden papírt vagy csak orulnek ha adhatnak kölcsön... :)
Szerintetek megéri kiadni + pénzt arra hogy fix legyen végig a törlesztő?
Ha csak mondjuk 10 évig fix akkor utána mi alapján változhat és milyen mértékben? -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Az önerőt teljesen mértékben el kell tudni számolni hogy honnan van?
-
noorbertt
őstag
válasz
golfvariant #12066 üzenetére
Van a fordított helyzet is, (bár nem klíma) amikor megbeszéltem a vevővel hogy mit szeretne megtartani azt a szerződés aláírása előtti éjszakában kitalálja hogy mégsem kell és az én dolgom eltüntetni..
Nagy szekrények és egy hűtő amit egyedül kellett volna levinnem a 3. emeletről.. persze előtte lévő nap minden mást elvitettem pakolokkal
Nah ott durrant el az agyam és zavartam ki a lakásból őket, másnap meg kussolva írták alá a szerződést. -
noorbertt
őstag
Mfb hitellel van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest