- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
sittes79 #5859 üzenetére
Ha hajlando(ak) vagy(tok) bankot valtani, akkor legegyszerubb atvonulni ahhoz a bankhoz, ahol a hitelt felveszitek.
A kamatperiodus az jo kerdes. Az oteves felara az egyeveshez kepest eros 1,5 szazalekpont, senki nem tudja megmondani, melyik lesz a jobb, nem szamitanek oriasi kulonbsegre. Egy/oteves peridousnal a K&H fele mennek, az Erste is jo lehet, de ott szigorubb feltetelek vannak.
Az Unicreditnel letezik 15 eves kamatperiodus is, ha teljes biztonsagot akarsz, valaszd ezt! A legrosszabb esetben rafizetsz 15 ev alatt egymilliot, cserebe nyugodtan alszol.
Ha lesz arra lehetoseged, h elotorlessz vmennyit mondjuk ot ev mulva, a rovidebb periodust javasolnam, idoszak vegi ujraertekelessel.
Ja, azert az OTP-vel is futnek egy kort. Meseld el, h viszed az egesz csaladot masik bankhoz, hatha meggondoljak magukat, es jobb ajanlatot kapsz.
-
axioma
Topikgazda
válasz
sittes79 #5859 üzenetére
A fuggetlen az nem feltetlen ugyanaz, mint aki mindenhova vihet. Utobbiaknal altalaban nincs is (merheto biztos nem) kulonbseg a bankok kozott, max. konstrukcio (tamogatott-piaci) tudom hogy volt, de ez gondolom elobb eldol, mint a bank valasztasa. Teny, hogy ennek ellenere vagy azert, mert erzelmi meggyozodese van, vagy mert egyszeruen maga sem latja jol at a konstrukciokat, nem mindig a legjobbat (vagy legalabb kelloen kozelit) ajanlja...
Az teny, hogy nem csak azok aggatjak magukra a hitelkozvetito cimket, hogy a kivalasztas lehet olyan nehez, mint a bank/konstrukcio kivalasztasa. Kiveve, ha van ismeros, aki nem csak egy "jo szakember mert megkaptuk a hitelt", hanem be tud arrol szamolni, hogy hozzaerto kerdesek megvalaszolasaban es osszehasonlitasok indoklasaban is otthon volt az illeto. [Azert en mar olyat is lattam.] -
lajafix
addikt
válasz
sittes79 #5859 üzenetére
leírod hogy drágább, de mégis maradsz
valahol sejted hogy kockázatos évtizedekre beleugrani de bele akarsz ugrani.
félsz hogy felmegy a törlesztő -ami jogos és ne várd hogy kies országunkban évtizedekig alacsony kamatszint legyen - akkor 10-15 évre keress fix kamatozású hitelt, a kereső nekem az unicreditet dobta.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
sittes79 #5857 üzenetére
Én nem tököltem ezzel ( mondjuk de, meg néztem a bankráción a legjobb három hitelkonstrukciót)
Otp számlànk van igy velük intéztem.
De a sanda gyanúm az hogy k mindegy mit akarsz a bank ugyis a saját ize szerint köt veled szerződést. Pl én otthonteremtő 15 évre. Ok. Majd azt mondja a végén: 18 + még toljak be pénzt. Csak azért hogy a kért 60.000 / hó maradjon. Mondom én a 15 évre szavazok és lexarom ha tobb a törlesztöm valamivel. Bankos: azt nem lehet csak így!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest