- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hali mi k&h nál vettünk fel 8M. Gyakorlatilag a legtöbb bank ugyan annyiba került. A legjobb besorolást kaptam meg (ezt csak infoként írom). Nálunk az fontos volt, hogy az ügyintézés és minden más flottul menjen. Ebben nem csalódtam, nagyon segítőkészek voltak. Kisgyerekkel mentünk aláírni és jó volt, hogy külön terembe mehettünk stb. Ellenben még a prémium számla is drága.
-
Nálam az alacsony összköltség számított. Mivel Gránitnál nem volt fogyasztóbarát, ezért Erste-nél vettem fel. Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt, de ahhoz képest, hogy mások mit meséltek, még elfogadható.
Ügyvédem azt mesélte (ekkor már el volt döntve, hogy Erste), hogy OTP, Erste és Raiffaisen-nel van a legértelmesebb dolga. A többi banknál mindig van valami káosz.
Akárhova is mész, mindenképpen egy nagy/központi fiókba menjél. Én kis Erste-hez mentem és egyszerűen az hitelügyintéző rosszul tájékozott volt és be is akart csapni. (Leírtam ide anno.)
A másik problémám az volt, hogy f*szságok voltak a szerződésben, végül amit nem hagytak jóváhagyni, az már rám nem volt veszélyes...
-
Novics
senior tag
Hola!
Mi most indítottunk egy hitelfelvételt Budapest Banknál, eddig minden gördülékenyen ment. (Gyakorlatilag most indul csak a dolog.
De az ügyintéző kedves volt, részletesen átbeszéltünk mindent, pedig mind a két alkalommal fél órával zárás előtt estem be.)
Erstés vagyok - Privilégium L - viszont nem volt túl közlékeny, készséges az ügyintéző, amikor náluk érdeklődtem, meg a BB-nél - a munkáltatói számlacsomag miatt - 0 HUF az előtörlesztés akár már másnap, és ezt erősen ki is akarom használni. (+ ügyfélélmény) 20 évre veszek fel piaci alapút - Egyenlítő hitel - 10 éves kamatperiódusra, és legkésőbb a 10. évre vissza is akarom fizetni.
(Kisváros, BB, Erste, OTP, K&H van csak. OTP alapból kizárva nálam, K&H-hoz nem jutottam el, csak Erste - ott is lenne munkáltatói számlacsomag, de kb semmit nem ér - és BB lett meginterjúvolva.) -
Patrick
addikt
Helló. 15M nekem is. 25 évre.
Fogyasztóbarát lakáshitel, 10 évig fix, utána végtörlesztek. Ki tudja, akkor mennyi lesz a jegybanki alapkamat, BIRS, meg a BUBOR.Én a Raiffeisennél vagyok (1000-2000 Ft-ért nem megyek más bankhoz.), sajátomnál kapok kamatkedvezményt, barátom az Erste-nél van, nála is frankó minden, már el is indították neki azt hiszem a kérelmet. Mindenképpen nézd meg a saját bankodat, aztán úgy azok alapján kalkulálj több hitelkalkulátorban és akkor megtudod melyik ad jobb ajánlatot, melyiknél kevesebb a visszafizetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest