- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Es mi a helyzet a szegmensben, ha fel evvel ezelotthoz hasonlitod? Sajnos ilyen konkret adatom nincs, de erzesre nagyjabol ugyanugy szukult ez az arkategoria. Ami max. 80-ert lett volna hirdetve fel eve, nekem ugy tunik, hogy most javareszt 100-110 kozott van hirdetve.
80 felett meg siman mennek el gyorsan neha 50-60m2 kozotti lakasok, legalabbis Ujbudan mindenkepp. Kozelmult: Karinthy ut eleje: felujitott 55m2 lakas, felhomestage-cicomazva, 88M-ert egy heten belul eltunt. Meg egy nyamvadt erkelye se volt, viszont nappali + 2 halo. Szinten a kornyeken, Eszek utca, augusztus korul: 57m2, 81.5M vetelar, 1 hetig hirdettek 82.5M-ert. Persze ket hirdetesbol altalanos ervenyu dolgokat nem lehet alapesetben levonni, de gyakran latok mozgasokat hasonlo arszinten regi hazban, felujitott lakasokra. Eleg kozelinek erzodik ilyen lakasoknal a 100M arszint. -
sakal83
addikt
Pont azt az idoszakot nezted ki ami oroszrulett. Senki de senki nem tudja megmondani, hogy a mostani hirdetesi arak mar a map+ miatti arazas vagy csak elozetes. De az biztos, hogy eleg szo szerint par darab map+os aki ingatlanba tenne, es a kinalat kifogy(nemeteknel volt hasonlo 22 elott, ott sorban alltak a vevok felfele licitalva) . Az uj pedig biztos h feljebb kezd, mert miert ne, ha nincs kinalat.
+ lattam/hallottam egy-ket most tervezett projekt arazasat. Huhuhhujujuj. Eljott eldorado!
Beleleptunk a 3asba... Probaszerencse alapon... Most ezeken a helyeken 1.7-2m az arazas.
-
tototos
addikt
Szerintem a hirdetési áruk fel fog menni biztosan. Elfogyni majd akkor fognak ha alattuk kiürül a piac. Én 50-60 milliónál gondolok egy limitet, annál többet nagyon kevesen tudnak csak kifizetni azokból akik lakást akarnak most venni.
Aki menne másikba tovább neki is többet kell fizetni, akinek meg pluszban van az most szerintem kiadásra fog ráállni, én a kiadási oldalon várok fellendülést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest