- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
válasz
Psytróger #4334 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ. Kiskunfélegyházán van a lakás. Így lelakott állapotban is simán ér 4 milliót, de ugye én majd próbálom a lehető legolcsóbban megvásárolni a másik felét a lakásnak.
Írtad, hogy lakásfelújítás hitel esetén a bank szakaszosan folyósít. Ezt, hogy kell elképzelnem? Mondjuk felveszek 1.5 milliót lakásfelújítási hitelt amit nem adnak ki egyszerre, hanem mindig be kell battyognom a bankhoz, hogy most a festőt, vízvezeték szerelőt... stb akarom kifizetni és akkor utalnak?
Bocsi ha primitív a kérdés, de ilyen témában teljesen kezdő vagyok, egyenlőre köd és homály minden -
_NCT
addikt
válasz
Psytróger #3727 üzenetére
Én meg nem fogok senkivel sem közösködni papíron, ingyen eltartani stb. Mostanában sok 25-30 éves házasság ment tönkre a családban, épp elég napi szinten ezekről hallani és tudni. Ezekből tanulva fogom így csinálni.
Az meg ha valaki nálam lakik, ne csak a rezsibe szálljon be, hanem a lakás törlesztőjébe is. Albérletnél sem fizeted csak a rezsit, mert szép a szemed stb. Ott is elkérik a bérleti díjat is + rezsi+ ami még van.
Ma még a csajom, holnap meg ki tudja kit fog lecidázni....Én nőnek csak akkor hiszek, ha ló legel a sírján.
-
Agostino
addikt
válasz
Psytróger #3710 üzenetére
köszi
akkor a történet nagyon röviden: van egy lakás, amit kinéztünk. iszonyat jó helyen, az a felszereltség, ami nekünk kell, azonban van rajta hitel és szocpol. a pár akié a lakás, költözne. eddig kiadták albérletbe, de azok meg szétbarmolták itt-ott. semmi vészes, csak a szokásos festés meg ilyesmik. szerencsére a lakás árának több mint fele készpénzben megvan tőkeként, kb 40% hitelt viszont fel kellene vennünk. az tehát a gondom, hogyan lehet okosan értelmesen kivezetni a szocpolt - ami aztán leírnak a lakás árából - illetve a maradék hitelt hogyan lehet kiütni. mármint ha volna egy ütős ingatlanos ügyvédem, mindez gondolom nem lenne gond, de azt is ki kell fizetni, én pedig szeretem előzetesen felmérni a terepet, mielőtt belefogok valamibe.
-
föccer
nagyúr
válasz
Psytróger #3411 üzenetére
Akkor asszem ez legyen a vevőnek a gondja megoldani
Elsőnek azt szerették volna, hogy 30k/hónap részletekkel fizetik nekem ki a teljes vételárat. Amikor lediktáltam, hogy +15k költségem lenne vele havonta és 7 évig tartana, amit nem vagyok hajlandó bevállalni, akkor meg csak pislogtak
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest