Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
rumos XIII #29188 üzenetére
no egy átlag egészségügyi intézménynek hogy felfogja, hogy változott a lakcímed, az olyan 3-5 bejelentés és 5-10 év, szóval emiatt nem aggódnék
viszont azt nézd meg, hogy valami helyi adó nincs-e, ha papíron nem laksz ott vagy bármi ilyesmi...
-
Villa7
tag
válasz
rumos XIII #29188 üzenetére
csak támogatott hitelnél kell bejelentkezni. amúgy bármikor lehet
-
Manitou
veterán
válasz
rumos XIII #29047 üzenetére
Hmm, ez nálam is így lesz. Vagyis a hitelügyintéző mondta hogy az én számlámon is meg fog jelenni egy kis időre a pénz és úgy megy tovább az eladónak. Viszont nekem annál a banknál van számlám, ahol felveszem a hitelt, és olyan számlacsomagban vagyok, hogy Ft utalásért nem kell fizetnem. Remélem akkor nálam ez dupla 0 lesz.
-
Csabroncka
addikt
válasz
rumos XIII #29049 üzenetére
Igen, ezért nem elég csak a hitelt, hanem az egyéb feltételek is megnézni
-
Madwe
nagyúr
válasz
rumos XIII #29047 üzenetére
Ez minden banknál így van tudtommal?
-
vans?
őstag
válasz
rumos XIII #28880 üzenetére
Oke, de a kivitelezo epit egy ilyen ikerhazat, egyelore tegyuk fel nincs eladva a masik resz, akkor en a kivitelezovel irhatok egy hasznalati megosztas (a kivitelezo ismeros), hogy bevedjem a fenekem, amennyire lehet..?
Azert alapvetoen nem ez a fo cel persze, csak mint eshetoseg azert a listan van. -
válasz
Pontosan. De ugye most arról az esetről beszéltünk, amikor nincs.
-
Dorian
félisten
válasz
Így van. Anyámék ikerháza is ilyen telken van. A telekrész, közművek, minden különválasztva, gyakorlatilag csak egy fal ami közös. És ugyan nem láttam a papírokat, de faterom meg az ikerszomszéd is geodéta, úgyh biztos az is rendben van.
-
attila199207
tag
válasz
rumos XIII #28859 üzenetére
Kamat.
-
Csabroncka
addikt
válasz
rumos XIII #28770 üzenetére
Az ügyvédnél kérdezz rá, a bank az előszerződést mindképpen lássa, hogy a használati megosztás megfelelő nekik.
-
Csabroncka
addikt
válasz
rumos XIII #28766 üzenetére
-
Csabroncka
addikt
válasz
rumos XIII #28750 üzenetére
Nem a hitelezésnél jelent gondot, hanem a tulajdonlásnál. Mivel nincs a térkép kivonaton ezért rizikós nagyon, vagy fennmaradási engedély, vagy bontás.
A vételbe/árba az értékbecslés során, ezek az épületek semmilyen szinten nem számítanak bele. Szóval inkább kockázat. -
HdRew
őstag
válasz
rumos XIII #28689 üzenetére
tudtommal csak úgy, ha folyamatosan monitorozva vannak az ID számok és úgy nagyjából be lehet lőni a hirdetés időpontját.
-
válasz
rumos XIII #28683 üzenetére
Nem jelent hátrányt, és a bankok ezt nem vizsgálják.
-
Segal
veterán
válasz
rumos XIII #28377 üzenetére
Az biztos hogy eredmenyebb lehetsz, ha inkabb ebbe az arba probalsz extra dolgot belerakni, de ahogy elottem is irtak vesztenivalod az nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest