Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
tonyrulez #33928 üzenetére
Az EP neked fogja utalni ezt az összeget. Banki kivonatokkal kell majd igazolni, hogy törlesztetted a hitelt, és utána folyósítják havi szinten. Azt nem tudom, milyen gyakran kell a kivonatokat igazolni, talán negyedévente.
A csodakártya az valójában egy EP által készített egészségkártya, és csak a kijelölt helyeken fogadják el, hogy fizethess vele. Tehát nem normál bankkártyaként funkcionál, így hitelt sem tudsz törleszteni róla.
-
pit stop
addikt
válasz
tonyrulez #33451 üzenetére
Ha külön megállapodás van erre, akkor mint sok minden másban eljárhat ebben is helyette, de attól, hogy az adás-vételi szerződésben benne volt (ami a vevő és az eladó kötelezettségeit írja le) attól az ügyvéd nem fogja magától intézni.
De én úgy értettem erre nem tértek ki külön. -
Madwe
nagyúr
válasz
tonyrulez #31268 üzenetére
Én ilyen helyzetben nem minmaxolnék... Láttad is? Azért a legtöbb hirdetést megnézve kiesnek a csontvázak
Ha megvan a lakás ami számodra jó lokáció, jó adottságú s minimális vagy teljesen kompromisszummentes az adott ársávhoz viszonyítva, van rá keret h megvedd, kifizesd az adókat, kifesd, berendezd, akkor nem gondolkodnék. Egy jó lakást találni nagyon nehéz, s szerintem nem azon az 1-2 millión múlik. De ha bármelyik pontban azért rezeg a léc, akkor várnék addig, ameddig tényleg meg nem találom azt a jó lakást.
-
VMatteo
őstag
válasz
tonyrulez #31268 üzenetére
Ha van kiszemelt, menj el, nézd meg, alkudj és kész.
Miért számít, hogy mikor került fel a hirdetés, ha neked tetszik?
Mondod majd, hogy lám-lám, fent van 4 hete, mennyit engedsz a feléből?
Egyébként szerintem ez a videó válasz a kérdésedre. -
basaharc502
aktív tag
válasz
tonyrulez #31264 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok. Persze egyénenként eltérő a helyzet, lokáció stb. Így végülis csak te fogsz tudni dönteni. Ha úgy döntesz belevágsz a vásárlásba lejárat előtt, nyugtasson a tudat, hogy onnantól már annyira nem fog érdekelni, hogy kicsit fel vagy lefele mennek az árak stb. Hiszen megvan a kiszemelt saját, első lakás. Onnantól azzal foglalkozol majd. Az én álláspontom:
Ha nem adtunk volna el a közelmúltban egy házat és nem láttam volna a valós keresletet, alkukat és ajánlatokat - megyeszékhelytől nem messzire, közepes város, akkor én is gondolkodnék, de így nem. Én kiülöm a kamatot... Lehet, hogy a főváros + agglo esetén azzonnal jelentkezni fog az árfelhajtó hatás, de vidéken ettől nem félek, legalábbis nem azonnal és látványosan fog ráömleni a pénz a vidéki ingatlanpiacra. Érdekes volt olvasni a sok ingatlanos cikket, miközben Bp+agglo és 1-2 megyeszékhelyen kívül teljesen más a valóság kereslet és kínálat szempontjából is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest