- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Koska:.
csendes tag
2 éve van fundás LTP-m.
Első év decemberben éves összesítőt a befizetésekről, levont számlavezetési díjról.
Második év végén ugyanez, + az első évre vonatkozó állami támogatást is jegyezték.Nem emlékszem, hogy kértem volna ilyesmit. Szerintem maguktól küldték, postai levélként.
-
törölt tag
A tulajdoni lapba nem tehetnek bejegyzest az összes tulajdonos -es te is az vagy 50%-al- elözetes irasos beleegyezese nelkül, es most jön a lenyeg: a holtig tarto haszonelvezeti jog nem ruhazhato tovabb masra, vegrendelettel sem, es nem örökölhetö tovabb a masik csaladi agon sem. Ha az illetö meghal, azzal megszünik a csak ra vonatkozo(tt) holtig tarto haszonelvezeti jog(a)
(#5619) etejedu : mivel az illetö hala istennek nem ismeri a telefonszamomat sem (ezert nincs nala), eleg nehezen tudom elkepzelni, hogy valaki ezutan majd felhiv, hogy meghalt
-
törölt tag
Amennyiben elhagyná az élők sorát, fogok én erről valamiféle hivatalos értesítést kapni vajon?
Valoszinüleg nem, es a tulajdoni lapon a valtozast a halotti anyakönyvi kivonattal neked kell bejegyeztetni. De marad a kerdes, engem is erdekelne, hogy honnan lehet megtudni, hogy el-e a rokon, akivel mar megszünt minden kapcsolat -ha megis haszonelvezö az öreg -szoval honnan lehet megtudni, hogy el-e meg egyatalan vagy nem?
-
axioma
Topikgazda
Tudtommal ha az ing.nyilvantartasban benne van az ingatlan es rajta te is a (lakcimen feluli) azonosito adataiddal, akkor megtalalna a level, frissitik a BM adatbazissal (vagy hol van most a lakcimnyilvantartas, illetve hat ott minden megvan, a nevvaltozasok stb. is). Egyebkent a tullapbol nemhivatalost valahol egy ezres korul lehet lekerni, vagy ha az illetekes foldhivatalban vagy, akkor ingyen betekintest is kerhetsz.
Mas kerdes, hogy valtozhatott-e a masik fel tulajdonjoga illetve a haszonelvezet ugy, hogy te ne tudj rola, ezt jogasz tudhatna', de azt gyanitom hogy nem. (Azt eleg valoszinunek gondolom, hogy ha a masik fel a bentlakoe, akkor meghivott leszel a hagyateki targyalason, viszont ha masvalakie, akkor nem tudom.) -
_BM_
senior tag
"De mér laknák szegény prolik az ilyen házakat?
Nagyon tele vagy előítéletekkel"
Jellemzően szegény emberek lakják, ez nem előítélet. Nincs semmi bajom a szegényekkel, csak nem adnék ki lakást nekik. És nem azért, mert szegények, hanem azért, mert gyengébb a fizetőképességük. Kizárólag ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest