Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
válasz
angelside77 #33182 üzenetére
szerintem elsodlegesen annak megfeleloen kommunikalnak, hogy hogyan jon ossze tobb uzlet... ha a vevo keves, akkor a vevot ijesztgetik hogy hozza elore a vasarlast, ha az elado, akkor az eladot hogy most kene me'g eladni
foleg ha onbeteljesito joslat lesz... -
Mauzes
addikt
válasz
angelside77 #33182 üzenetére
Nem, nekik olyan tartalmat kell előállítaniuk, amire klikkelnek az emberek. Ez most egy kiaknázható topik (tartalom), amiben hathatós segítséget nyújtanak az ingatlanközvetítő cégek, akiknek ez a tartalom szintén érdekében áll.
Így jönnek a clickbait és hatásvadász címek, óriási túlzások. Aztán ha mindenki ezt csinálja, az egy önbeteljesítő jóslattá is válik.
-
angelside77
tag
válasz
angelside77 #33169 üzenetére
Nem linkelem, de ma délelőtt egy újabb cikk, ugyanitt, ugyanerről a témáról. Ezek pénzt kapnak a "lufifújásért"?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
angelside77 #33169 üzenetére
ezaz firkászok, fújjátok még, nem elég nagy a lufi
-
tototos
addikt
válasz
angelside77 #33062 üzenetére
A közvetítőnek nincs köze a közjegyzőhöz, azt a hitelt adó intézet fogja intézni. Nálunk ez úgy nézett ki hogy a 12. kerületi MBH bankfiókban írtuk alá a szerződést és egy ottani közjegyzőhöz kellett menni. Szóval nálatok is gondolom majd a helyi közjegyzőhöz fog irányítani a bank.
-
tototos
addikt
válasz
angelside77 #33059 üzenetére
Teljesen úgy működnek. Én még nem találkoztam olyannal, hogy a bankmonitor jobb vagy rosszabb ajánlatot adna mint egy másik közvetítő.
-
tototos
addikt
válasz
angelside77 #33054 üzenetére
Ha nem szimpi a bankmonitor valmaiért akkor őket is ajánlom [link] Nekünk ők intézték
-
Madwe
nagyúr
válasz
A bankmonitoros honlapi kondícióknál is jobbat tudnak adni neked a bankmonitorosok, ha felveszed velük a kapcsolatot. 5.9% körüli hitelt tudnak most 20 évre végig fixen kb, 5 év után 1x ingyenes elő/végtörlesztéssel.
Ügyintézésben végig segítenek, kérdéseid vannak arra válaszolnak. Miért nem veszed fel velük a kapcsolatot s döntöd el magad neked megfelel e?
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
A honlapon szereplonel egy picivel jobbat tudott kapni a csaladtagom. A mi ugyintezonk kedves, segitokesz es elerheto volt. Idonkent nyaggatni kellett, hogy haladjanak a dolgok, de ugy nez ki, hogy minden rendben lement es az utcarol beesek kategoriahoz kepest azert tudott faragni belole. Picivel de 6% alatti kamat lett vegul nekik, vegig fix 25 evre.
-
Lacc
aktív tag
válasz
Én is 6% alatti kamatot kaptam és az MBH-t ajánlottak. Ellenben egy problémám volt, hogy előminősítést nem akartak adni, és emiatt én sajnos lecsúsztam 3 ingatlanról, mert emiatt nem álltak velem szóba tovább, mert rizikós vagyok... sokan KP-ban kifizetnek 90-100 milliós lakásokat BP-en, én ezekkel nem tudtam versenyezni. (Mondták páran, ha lenne előminősítésem akkor OK, de lehet ez csak duma volt)
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
angelside77 #33051 üzenetére
Mi az, hogy bankmonitoros hitel?
A csaladban most vett fel hitelt rokon, bankmonitoros kozvetiton keresztul, CIB-nel.
-
Mauzes
addikt
válasz
angelside77 #32638 üzenetére
És hogy érzed, megérte? Ár/érték arányban, amit kaptál.
Amúgy nem szar díjak. Értem, hogy szakértelem, és foglalkozni kell a megnézésen felül az adatok kiértékelésével és a leírással is, de szerintem egy ilyen körből napi 2-t, vagy átlagosan 1,5-öt biztos meg tud csinálni, és akkor az havi 4-5 millió bevétel.
-
astorre19
aktív tag
válasz
angelside77 #19337 üzenetére
Igen kaptam.
leírom a teljes történetet.
Megkaptam a határozatot az illetékfizetésről/560 e ft/
Bementem a NAV.hoz személyesen,hogy az 500 ezer feletti részt befizessem és az 500 ezerre meg megkérjem a részletfizetést.Mancika segített is mindenben, majd egyszer csak nem tudom mennyi idő múlva de nem biztos hogy még a 15 napon belül jött ügyfélkapun az elutasítás,hogy még nincs tartozásom..majd megvártam míg jogerőre emelkedik és utána újra bementem beadni a kérelmet,érdekes a másik Mancika már azzal a kérdéssel kezdte lejárt e a 15 nap,mert különben elutasítjákArra már nem emlékszem,hogy az elutasító határozattól újrakezdődött e a 15 nap,de valószínűleg igen.
Persze mindez jóval covid előtti időben volt,most nem tudom mennyi lehet az ügyintézés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest