- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sapizee #21675 üzenetére
Dudi’s dream…. Ilyen névvel garantált lehet a minőség, mindig röhögtem mikor megláttam
Pfiucska: 2019 Q3-ban az egyik legolcsóbb újépítésű csepelen volt, 36-40M volt egy 60nm koruli 3 szobas. Én ott egy garzont akartam venni, hetekig szopattak majd kitalaltak hogy inkabb keszpenzes vevot keresnek……..
2020 vegen biztos volt ilyen 40M-ert? Akkor mar a xviii, soroksar meg egyeb csodaszep helyeken is dragabb volt egy nagy lakas. 40-ert valami kamu dolog lehetett. -
Mercutio_
félisten
válasz
sapizee #14815 üzenetére
Az, hogy van rosszabb környék nem jelenti azt, hogy ez már jó.
"...akkor még átszivárogtak felénk is a kétes elemek."
Ja, hogy helyi lakos vagy
A hős utca kitakaritása nem 2-3 éve volt, még 1/2 éve is voltak cikkek pedig a TEK ott van 1 köpésre... de ez egyébként is összetett téma, a problémát nem oldották meg csak szétterítették...A beruházó jóval az építkezés megkezdése előtt hoz döntést többek között az önkormányzat ígéretére alapozva, aztán, hogy az mindent betart-e....
Btw a Népliget metró aluljáróban is ott fetrengenek a homeless-ek/drogosok mégis felhúzták a Telekom székházátEttől függetlenül nem kizárt, hogy van olyan jó környék, mint a kérdező jelenlegi vagy a KÖKI közelében kinézett lakásai
OFF vége
-
Mercutio_
félisten
válasz
sapizee #14810 üzenetére
1-es villamos Népliget-stadion közötti megállóiban alapfelszereltség 1-1 drogos/alkesz, ahogy ezen a vonalon utasként is összefutok velük. Az irodaháznak van saját biztonsági szolgálata, beléptető rendszere, a tulajt hidegen hagyja milyen a környék a dolgozóknak pedig nem ott kell lakniuk.
Lehet ezt szépíteni, de egyes kertesházas részeket kivéve a lakók összetétele és a közbiztonság se túl fényes.
-
Qtya123
őstag
válasz
sapizee #14807 üzenetére
Köszönöm a tippet Neked is! 50-55 nm közöttit keresünk.
Gyorsan ránéztem, valóban nincs nagy kínálat egyelőre, de a Százados utat és környékét végignézve a google mapson vannak szép tömbök. Azonban én a körúton belüli részeket élhetőség szempontjából egyáltalán nem ismerem. A Haller utca, Mester utca környékén sokszor megfordulok, na én az olyan jellegű szűk, zsúfolt épületekkel teli utcákat nem bírom elviselni. Ha fizetnének sem élnék olyan részeken.Azt látom, hogy az általad ajánlott részen a körút túloldalán viszont a Hős utcai retektanya van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest