- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Szerintem a Fundamenta ertesitoje nem normal foldi halandonak lett kitalalva. Ha meg nem csinaltal vegig egy kifizetest vagy nem napi szinten foglalkozol vele, akkor eselytelen, hogy megertsd.
Marcius ota van egy frissitett leiras a lakascel igazolasarol, sokkal erthetobb, mint az elozo valtozat, ami evekig hivatalos volt.
Persze valoszinu, hogy egyedul vagyok az ertelmezesi problemaimmal
-
axioma
Topikgazda
"De nekem a kiküldött papírból az jött le hogy csak akkor tudom kérni a kiutalását ha tudom hogy xy házat megveszem."
Ez sose volt igy. Forditva, a megvasarlaskor a szerzodesben kell benne lenni hogy ebbol es ebbol a szamu laktak-bol veszed meg, a laktak fele a konkret HRSZ az lehet potlolag, az a penz elutalasanak a feltetele nem a kiutalas elfogadasanak. -
kraftxld
félisten
Én úgy csinálnám meg, hogy a 40% befizetésekor kapsz 4/10 tulajdonjogot, és attól függően hogy a maradékot milyen gyorsan fizeted ki, még 1-2 alkalommal növeled a tulajdonrészt amíg 1/1 nem lesz. Ezzel mindenki segge védve van, a tulaj se lép le, hogy bocsi, a pénzt sose láttam.
Némi földhivatali plusz költség, de simán lehet az ügyvéddel íratni ilyen szerződést. -
axioma
Topikgazda
Gyerekek eletkora, iskolai tervek? Mi az ovoda elott jottunk Bekasrol Pomazra, igy nemigen kellett valtaniuk, de addig jo amig ugyis hozod-viszed es/vagy a helyi suliba jar. De hazat nem 10 evre veszel, es gimibe mar velhetoen messzebb es nem feltetlen a szulok ritmusaban jarna [es sokkal lassabb, farasztobb modon]. Ez az egy ami szivas, hacsak nincs epp mazlis tomegkozi. Nem tartunk tyukokat, de lakas nem lenne ekkora + ilyen beosztasu, haz bent meg az anyagiakba nem fer bele. Lassan a gyerekeknek jogsijuk lesz akkor azert egyszerusodik a dolog [nem bejarasra hanem a nem tomegkozl-kompatibilis helyekre es idokre legalabb alternativa].
-
Csabroncka
addikt
Mindennek megvan az előnye és a hátránya! Azt kár gondolni, hogy a gyerekek sokkal jobban érzik magukat falun, mint városban, vagy fordítva - ott szeretnek élni ahol megszokták, hovatovább azon az anyagi szinten ahogy megszokták. Ha nem így lenne, akkor a boldogságot pénzen meg lehetne venni - de nem lehet.
Én (saját életem alapján) döntöttem a város mellett BP, de az nagyon munkafüggő..stb. Ha Sárvár mellett tehetném, akkor Sótonyba költöznék, szerintem gyönyörű kis falu dédnagyanyám szülőfaluja.
Én azt mondom, hogy falura az menjen aki valóban szeretne a kereset mellett állatokkal és növényekkel foglalkozni, és erre legyen is ideje. A zöld gyep és egy tujasor miatt teljesen fölösleges kiköltözni, főleg ha megcsap a tyúkszar szaga, és ezen kiakadsz!
Pénz miatt pedig nagyon meg kell gondolni, mert a családi ház fenntartása nem olcsó - és én azok közé az emberek közé tartozom, akik azt vallják, hogy nem szabad 1db ingatlanba beleölni minden pénzed és az életed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest