Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerii
addikt
válasz
storm3 #21449 üzenetére
Miért ne lehetne építés alatt álló lakásra felvenni a hitelt?
Kell egy szerződés amiben rögzítve van hogy teljesíti a követelményeket a lakás, és fizetési ütemezés is benne van.
Meg kell egy normális bank, nem az OTP.16 ker, Igló utca egész gyorsan halad, vannak kertkapcsolatos lakások is.
Előszerződéssel viszont csak óvatosan, volt olyan beruházó aki 1 évig amíg kész nincs a ház, nem írt volna rendes szerződést, vagyis akkor mondja vissza, vagy adja el másnak drágábban amikor csak akarja...
-
Qtya123
őstag
válasz
storm3 #20894 üzenetére
Át kell gondolni rendesen a dolgokat, mérlegelni a munkahely stabilitását, az ember munkaerőpiaci "értékét".
Sokszor hallom mostanában, hogy felvesz valaki x Ft havi törlesztővel eléggé kifeszített költségvetéssel hitelt, mondván, hogy áh az infláció úgyis "megeszi" a havi törlesztőt, ha fix hitelről van szó.
Ez igaz is, csak azzal is számolni kell, ha valaki beleragad mondjuk egy adott bérsávba (jön például egy gazdasági megtorpanás és annyi a béremelésének a cégnél), akkor az infláció eszi az ő változatlan bérének a vásárlóerejét is és hiába inflálódik el a hitele. Ha ugyanannyi bevétel mellett a boltban is 2x annyit fizet a dolgokért, akkor mindjárt nem úgy fogja érezni, hogy elinflálódott a hitele és nem megterhelő.
-
törölt tag
-
Brandynew
őstag
válasz
storm3 #19951 üzenetére
Szia,
Én az utóbbi pár évben 2 ingatlant is vettem, a https://minositetthitel.mnb.hu/ oldalt nagyon ajánlom, nekem fillérre pontosan azt az ajánlatot dobta ki, ami ténylegesen is a legjobb volt és a banki hitelügyintéző is azt számolta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest