- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
Új lakásra 2,6 millió forint az állami támogatás. Így az is kérdés, hogy igénybe lehet-e venni a CSOK különbözetet azonos számú gyerek esetén is, nem? Nem tudom erre a választ, csak arra az esetre írtam, ha azt derítenétek ki, hogy a CSOK hitel nem ad illetékmentességet.
-
Ijk
nagyúr
Én a helyedben, márpedig igen hasonló cipőben járunk egyelőre maradnék a lakásban. 2 szobás panelban elvagytok amíg két gyerek 12-15 éves lesz, kb. ilyenkor már igénylik a saját szobát. Ha jól gondolom minden van a közelben, bőven elég egy autó.
Ha van hiteled törlessz majd belőle a lakástakarékkal. És kezdj el tartalékolni havonta annyit amire kijönne a használt házra való hiteled. Babavárót ingatlancél nélkül fel tudod venni, vagy egyből betolod PMÁP-ba vagy ha kockázatvállalóbb vagy beteszed ETF-be, és a megtakarításaidat is. 10-15 év múlva pedig újratervezés.
Jelenleg 30 max 35 milliónál többet nem költenék helyedben, egyszerűen túl nagy lesz a kitettséged és nagyon szar dolog lehet hónapról-hónapra élni, márpedig borítékolható lesz neked. -
golfvariant
aktív tag
-
Csabroncka
addikt
1. sztem iszonyúan kicentized!
2. bár semmi közünk nincsen hozzá, de azért valami fizetés irányt jó lenne bepozicionálni? (én nem láttam, hogy írtad volna)
3. Hitelfelvétel esetén az adókedvezményt ami a fizetésedre jár felejtsed el, tekintsd inkább megtakarítási vagy előtörlesztési lehetőségnek, mert ha megváltozik a szélirány nagy pofont kaphatsz.
4. A 2. vagy 3. gyereket kizárólag a kedvezmény miatt be ne vállalj mert azzal végkép tönkre rakod a családod éltét.
megj: 20-40 ezer forint a mai világban egy normális 2 gyerekes családban semmi, kis változók a havi sokváltozós egyenletben (orvos, gönc, kaja, tábor, nyaralás, kocsi) szóval ezzel kalkulálni nem nagyon lehet (nem arról beszélek, hogy degradálnék bárkit is én azért mert Ő nagy pénznek tekinti)
20-50-30
-
Ijk
nagyúr
Nem lesz elég egy kocsi, hacsak te nem busszal jársz melózni szerintem. A mostanira mindenestől min. 60k-t számolj havonta, amikor veszel másikat az is min. 1 millió + 60k/hó.
Brave_86: 45k-s vizsgálaotot csináltattunk Istenhegyin, ha nincs ismert probléma, ill. 30-35 alatt van anyuka nem kell félmilliókat elkölteni szerintem. Így is azért havonta nőgyógyász min. 15k, magán vérvizsgálat 10-15k, ultrahang 15k, szülésznő 40-80k, orvosnak 120-160k. 500-600k egy szülés orvosra vizsgálatokra, és nem vettél semmit. Érdemes mindkettő szülőnek ha fizet szja-t önsegélyezőt nyitni és mindenre kivenni azt az évi 110k körüli pénzt fejenként.
-
axioma
Topikgazda
Az ltp-t lehet ugy is, hogy nem fizeted de kivarod a 2022-t a betorlesztesre, akkor az eddigi befizetesekre jar az alltam. Nyilvan ha nagyon kicsi alltam es a torlesztendo hitelen nagyon sok kamat akkor jobb megszuntetni, de ha kozel van a 4 ev akkor mar altalaban nem. Raersz majd akkor szamolni ha ott allsz elotte (kerdezz itt, megprobaljuk kiszamolni), csak legyen meg ez a lehetoseg is a fejedben. (Meg persze csokkenteni is lehet nem csak 0 vagy full, de ott mar figyelni kell hogy tovabbra se "farnehez" legyen (ha egy idoponttol kevesebb megy be az tuti nem problemas, de ha ingadozik akkor eleshet alltamtol egy rosszkor befizetett osszeg).
-
Ijk
nagyúr
-
Sztenly
tag
Szia,
Sajnos a hitelbíráló csapat számítására nincs tapasztalatom, de visszaolvasva az előzményben a terveidet azaz igazság picit túlnyújtozkódás lenne a 25M-es panelből ~50M-os házba költözés minimális önerő mellett.
Akkoris ha a babaváró már megvan.
A párod GYED-ét sztem ne kalkuláld, hanem vedd úgy h csakis a te fizud 40 de maxiumum! 50%-át ne haladja meg a havi elvonás.
Picit nézd úgy a dolgot h 25évre mennyire érdemes eladósodnotok. Oke, babaváró kinullázódhat, de ha jól értem még afelett is lenne 25M hiteletek a házon. -
törölt tag
Ha valaha majd BP-re vagy bárhová szeretnétek ingázni, vagy csak szimplán közlekedni, akkor Szigetszentmiklós-Tököl-Halásztelek, és ezt a részt érdemes elfelejteni. Előbb érsz Győrbe vonattal... Taksoncs, Dunavarsány, Délegyháza eléggé a világ vége.
Érden tényleg minden van.
Pécel és Gyömrő nem rossz, bár nekem gyömrő hangulata nagyon nem tetszett. Minden egymás hegyén hátán, a "családi házas övezet" úgy néz ki, hogy minden oldalról 1 méterre ott a szomszéd ház, gyakorlatilag egy lapos lakótelep.
Ja igen, Üllő: ott röpködnek a fejed felett közvetlenül a repülők, ott konkrétan nem szabadna életvitelszerűen lakni, nem is értem mi vett rá embereket hogy oda költözzenek, azon kívül hogy eddig nagyon olcsó volt.
Amúgy miklóson a bucka részt érdemes elkerülni, ott nemrég még 24M-kért mentek a házak, nem véletlenül..... -
Fleto93
tag
Szia!
Én Monoron nőttem fel, feleségem Üllőn, és most foglalóztunk le néhány év pesti albérletezés után Monoron egy épülő ikerházfelet, így erről a környékről viszonylag sokat tudunk.
Ami általános mindegyik környékbeli településre (Üllő, Gyömrő, Monor):
Sok újonnan parcellázott terület van, viszont ezek kiesnek a központból és még nincs hozzájuk infrastruktúra, csak ígéretek. Üllőn ez "sportliget" néven fut, Gyömrőn két új rész is van a város két végén (az egyik a Maglód, a másik Péteri felé), és Monoron is most kezdték bővíteni az elérhető telkeket Monorierdő irányába. Mi személy szerint inkább olyat kerestünk ami bontásból felszabadult telek a központhoz közelebb, de nyilván ilyenből sokkal kevesebb van.Ez ugye a "hírhedt" 29-es körzet telkó szempontból, jó hír, hogy az elmúlt években szerintem a környéken mindenhova jutott optikai hálózat, így ez a probléma szerencsére megszűnt.
Üllő:
Kicsit talán olcsóbb mint a környék átlaga, nem véletlenül. A régi négyes keresztül megy pont a közepén, eddig rohadt forgalmas volt, most talán segít, hogy tovább épült az M4.
Vonatból a zónázók nem állnak meg, így ha jól rémlik "bejárós koromból" óránként két vonat van irányonként.
Iskola csak általános van, az sem a legjobb.
Boltok, ilyesmik vannak, étteremből 1 van emlékeim szerint ami vállalható, szórakozási lehetőség nem sok.
Helyi munkalehetőség talán itt van a legtöbb a logisztikai központok miatt.Gyömrő:
Elég rendezett városka, jó helyen is van, ennek megfelelően szerintem ez drágult a legjobban a környéken.
Tömegközlekedésről nem tudok sokat, de "létezik".
Általános iskola és gimi is van, amennyire tudom nem rosszak.
Boltok, stb van, és a város közepén van egy kiépített kis tó, ahol van 1-2 normálisabb étterem és szórakozóhely is - legalábbis ~10 éve mi ide jártunk át a legtöbbet Monorról.Monor:
Erről tudok a legtöbbet, hiszen itt nőttem fel, nyilván elfogult is leszek kicsit.
A helyi infrastruktúra elég jó.
Kb az összes nagyobb boltlánc megtalálható. Szerintem elég jó a helyi piac is hetente kétszer, de nem olcsó.
Nemrég épült új szakrendelő, vannak benne orvosok is, de azért általánosan nem sokkal jobb mint az egészségügy általában.
Vannak jó általános iskolák, elég jó a helyi gimi is (szakközép is van külön, de nem sok jót hallottam róla).
Óránként két helyi személyvonat van Pest felé, de megállnak a zónázók is, meg amikor vonatoztam volt IC is ami megállt itt reggel, ez kb óránként 4-5 vonat. DE az elmúlt években borzasztó megbízhatatlan volt sajnos a vonatközlekedés, anyám szerint az elmúlt időben mintha látszana egy kis javulás.
"Kozmetikai" beruházás elég sok volt az elmúlt években, lettek egészen rendezett részek, de azért van hova fejlődni.
A helyi szolgáltatásokon kívül szerintem munkalehetőség nem igazán van, marad az ingázás.
Van 1-2 jobb étterem, és van azért olyan hely ahova 1-2 sörre normális körülmények között be lehet ülni.
Az egyik legnagyobb probléma szerintem a viszonylag nagy lélekszámú integrálatlan kisebbség, meg kell nézni, hogy milyen környékre költözik az ember.Bónusz érintőlegesen:
Ezeken a helyeken gyakorlatilag nincs tömegközlekedés, viszont jóval olcsóbbak a környék többi részénél, szóval ha valaki nem bánja az autózást, akkor 10 milliós nagyságrendet "spórolhat".
Péteri, Gomba:
Mindkettő kapott saját felhajtót az M4-re, 1-2 kisbolt és általános iskola van. Szerintem "cukik", mindkettő elég rendezett.Csévharaszt, Vasad:
Tudtommal kb mint az előző kettő, csak saját autópálya felhajtó nélkül, és szerintünk a "cukiságfaktor" is hiányzott.Az általad említett Vecsés közel van ehhez a területhez, de nem tudok eleget róla, hogy részletezzem.
Talán ami lényeges lehet, hogy vasútállomás kettő is van, de mindkettőnél csak a sima személyvonatok állnak meg Üllőhöz hasonlóan. -
Ijk
nagyúr
Én agglomeraciot neznek ha mindenképpen kertesre vágytok. Persze be kell kalkulálni a napi utazást, de én is kifelé kacsintok hasonlóan lakásból, ráadásul utazasi idő pár perc többlet lenne, persze kocsival, most meg kerekparozom.
Mérlegelni kell, azért 30 millióért az ember bevallal napi +fél-1ora utazast is akár, főleg ha helyben a gyerek el van gimis koráig. -
mrhero
tag
A meglévő két gyerek mennyi idős? Biztos ki fogod tudni ütni a babavárót? csak az újonnan született gyerekek számolódnak bele, tehát a 3. gyerekkel jogosultságotok lesz a kamatkedvezményre, de a teljes tőkét csak további 2 gyerek után írják jóvá. Ha már a második gyerekkel szereztetek jogosultságot a kamatmentességre, a harmadik (hitel szempontjából 2. új) megszületése esetén a meglévő tőke 30%-át írják le ha jól tudom. Azt kizártnak tartom, hogy mindkét meglévő gyerek a babaváró igénylése előtt született.
A 3. gyerek megszületése után igényelhettek 4M leírást a meglévő jelzálogból. Ebbe a támogatásba már a meglévő gyerekek is beleszámolódnak (ami egy nonszensz szerintem). A babavárónál nincs így.
-
mrhero
tag
Egy ismerős házaspár volt hasonló cipőben 2 gyerekes CSOK-ot felvették korábban és most a 3 gyerek után járót igényelték. A korábban kapott támogatást vissza kellett fizetniük és utána indulhatott 3 gyerek után a buli. Legalábbis ezt az infót kapta tőlük a feleségem. Tehát azt a pénzt nem tudod önerőként felhasználni. Nem vagyok már teljesen képben az újépítésű aktuális kínálatával, de 80 alatt Bp-en belül a fenti paraméterekkel normáis helyen (értsd: nem 2x2 sáv vagy egy karosszérialakatos mellett közvetlenül) nem fogsz semmit kapni. Dunaharasztin 50M 85m2 az M0-tól 100 méterre..
ingatlan.com-on fejben vásárlást én is elkövettem. Aztán elmentünk megnézni a kiszemelt hirdetéseket, kb 20-ból 1 az arány, ami átmegy a rostán.
-
alakesh
tag
a CSOK-ot ki lehet bővíteni, csak a hozzá felvett kamtám. hitelt nem, de ha jól láttam, az nincsen, úgyhogy ezzel nem lesz gond.
A tízmilliós lakáshitel az egy meglévő dolog, vagy tervezett? Ha meglévő, és a jelenlegi ingatlan a fedezet, az még okozhat problémákat.
Szerintem nyugodtan gondolkozhattok agglomerációban is, mostmár a legtöbb népszerű hely infrastruktúrailag abszolút rendben van (legalábbis a felsoroltak biztosan), ott az egyetlen ami időt vesz el, az a beutazás a munka miatt (de a jelenlegi helyzetben még ez sem annyira mérvadó). Mi is nagyon sokat mérlegeltük, de úgy voltunk vele, hogy sokkal jobban járunk anyagilag, ha leadunk a pesti "kényelemről", és inkább egy kicsit kintebb költözünk.
-
Ijk
nagyúr
Egyrészt a gond hogy nem biztos hogy a mostani bevételeidre megkapod a hiteleket.
Nagyon befolyásoló tényező az ingatlan ára, és mennyit kell rákölteni, ezt nagyon számold át és még adj hozzá 2 milliót amikor már úgy számoltad minden megvan. Ez a Pesten 60 millióért ház nekem elég hihetetlennek tűnik, itt Kecskeméten sem nagyon kapni annyiért (kétes kivitelezőktől talán), csak agglomerációban.
A plusz adókedvezmény a 3. gyerek születésétől jár, tehát az is fontos azt mikor tervezitek. A jó hír hogy jövőben a GYED bruttó vagy aközeli fizetéssel lesz megegyező. Ugye a babaváró onnan kinullázódik. -
Ijk
nagyúr
Hát ez nekem sok sebből vérzik.
1: Úgy tudom hogy nem lehet utólag CSOK-ot igényelni ha már igényeltetek 2 gyerekre. Persze ezt lehet rosszul tudom.
2. A 25 milliós panelt azért még el is kell adnod 25-ért, talán ez a legkisebb buktató az egészben.
3. Újépítésű házra még milliókat rá kell költeni mire bebútorozod, kertet kialakítod, sokszor még kerítés sincs benne az árban.
4. 400k bevételre 200k hitelt szerintem ki sem fognak adni, és 3 gyerekre ilyet bevállalni szerintem közel őrültség kategória.
Nyilván 3. gyerek után emelkedni fog adókedvezmény miatt, meg párod is egyszer visszamegy dolgozni, valamint majd a babaváró kiesik. De min. 350-et számolnék tisztán megélhetésre 3 gyerekkel, de inkább 450-et jelenleg. -
Brandynew
őstag
Igen, ezek a hitelek, minden hitelt beleszámítanak. Ezektől érdemes minél nagyobb arányban megszabadulni - legalább átmenetileg - újabb hitel felvétele előtt.
Ha nem több, mint 50% (a felvenni kívánt új hitel várható törlesztőrészletét is beleszámítva) és teljesíted a többi feltételt is (pl. lakáshitelnél min. 30% önerő kell jelenleg), akkor valószínűleg nem lesz gond.
Lehetnek még egyedi feltételek az egyes pénzintézeteknél.
-
alakesh
tag
Ha nem kombinált LTP (nem kötődik hozzá jelzáloghitel), akkor nem lesz vele gond.
Láttam, hogy volt más kérdésed is, arra is itt válaszolnék - JTM-nél fogyasztási és jelzálog hitelek teljes törlesztőösszege beleszámít (áruhitel, személyi kölcsön, jelzáloghitel), hitelkártyánál és hitelkeretnél pedig a keretösszeg 5%-át számolják mint törlesztőrészlet, akár ki van használva, akár nem.
A vírushelyzet miatt most szigorúbbak a bankok, így az 50% sem életbiztosítás. (Van olyan bank pl. aki csak 30% JTM-ig hitelez). Jobb a helyzet ha az adós-adóstárs bevétele meghaladja a nettó 500.000 forintot, mert ott már a JTM szabály is lazább (60%). Ha a JTM nem akadály, akkor már két lépéssel beljebb vagytok, de még így is nagyon sokmindent vizsgálnak a bankok, lehetetlen megmondani, hogy csak JTM alapján engedélyezik e a hitelt.
Mondtad hogy babaváró már van, a CSOK-on nem gondolkodtatok esetleg? A támogatási része mindentől függetlenül jár, ha van már gyerkőc vagy vállaltok, és a kamattámogatott hitel is jobb, mint a rendes piaci.
Egy jótanács, ha a hitelkeret és a hitelkártya nem létszükséglet, és necces az 50% JTM, akkor érdemes lehúzni a keretet a minimum összegre, vagy megszüntetni. Bár csak 5%-al számolnak mint törlesztő, a bankok nem szokták szeretni, mivel könnyen el lehet vele szállni.
-
Brandynew
őstag
-
axioma
Topikgazda
Az ltp levonas nem szamit hiteltehernek (megtakaritas, sot szerzodesileg is szuneteltetheto).
De te kiadasrol beszeltel, miert? Azt altalaban saccolni szoktak, hogy az a csalad mennyibol tudna megelni. Nem az szamit, hogy jelenleg mennyit kolt. [Ez csak a logikus resz. Lehet nem logikus hitelbiralat, tehat igerni nem igerek semmit...]
Amugy hany evesek azok az ltp-k? Ha megvan a 4 ev, lehet erdemesebb kivenni most belole (es a sajat hitelet is konnyebben kapod meg). -
cincinatus
tag
Személyi kb. 1 hét.
Ha nincs Ügyfélkaputok, akkor azt érdemes csináltatni.
NAV köztartozásmentes adatbázisba addig is érdemes bejelentkezni. (Minden hónap 10-én élesedik.)
Az erkölcsi gyorsan megvan. (pár napon belül postázzák.)
A TB-s papírt idő csak elintézni. Úgy emlékszem nyáron nekünk 1 hét alatt állították ki.
-
axioma
Topikgazda
1. Hazassagkotes utan mar az az uj neve. A szemelyi helyett a hazassagi anyakonyvi kivonat (emlekeim szerint ott azt rogton a kezedbe nyomjak) igazolja az uj nevet. Bank elvben ezzel is szerzodhet, uj nev regi szemelyi. Kerdezz ra! [Persze kesobb bevinni az uj ugyfeladatokhoz az uj szemelyit.]
2. Adasvetelin ne legyen marciusi datum. Ha nagyon akar az eladod valamit, ugyvedi letet, DE fuggetlen a mostani ugylettol.
4. Szemelyihez most elore kerjen idopontot, akkor lesz gyorsabb... a lakcimkartyat a megvaltozott nevvel egybol adtak oda, de a szemelyit azt ugy remlik kikuldtek, mondjuk talan lehet azt is masnapi (vagy 3 napi?) surgossegiben valami penzert, ha Bp. es be tudsz menni a Kresz Gezaba erte. De altalaban is, ha at tudja venni es nem postazzak, az gyorsabb.
Uj csok-hoz nem ertek, regen hasznaltra nem volt megelolegezo... azt a reszt a bank tudhatja. -
amargo
addikt
Ha van konkrét kérdés Csepelről, akkor kérdezhet, most itt élek még jelenleg is.
15M házra teljes mértékben felejtős, még Bp- környékén is inkább 30M, de belül inkább 50M.
Viszont ennyiért tudok egész jó panellakásokat nézni vagy akár 4 emeletes téglából is kitudtuk fogni párat. -
bugizozi
őstag
Szia!
Én anno a Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek topikban érdeklődtem ez ügyben
-
updog
őstag
Én is sokat törtem a fejem a környék problémáján, amikor lakást (sőt már amikor albérletet) kerestünk. Aztán arra jutottam, hogy semmi sem helyettesíti a személyes utánajárást (reggel-délben-este, hétköznap, hétvégén odamész, sétálsz, leülsz egy padra, nézegeted, hogy ki jár arra, kik tobzódnak reggeltől-estig az éjjelnappali vegyesbolt előtt, felszállsz az oda járó buszokra, stb.). Így leszűkíted a 3 kerületből álló keresési kört 3 utcányira, és repeat.
Ha lenne is ilyen környék-értékelős adatbázis - ha hiteles lenne, azonnal ráröpülnének az ingatlanosok, és máris nem lenne hiteles
A polkorrektségről nem is beszélve.
Aztán ha megvan a tökéletes környék, úgyis egy olyan lakást veszel meg, ahol a járókeretes felső szomszéd dübörgésétől fogtok megőrülni. True story -
ithomas
őstag
Nahát egy ilyen fórum engem is nagyon érdekelne, anno kerestem is de sajnos nem találtam semmi ilyet...
Csepelbe tudok segíteni, 3 olyan része is van ami kimondottan nyugodt, csendes zöld övezet.1. Ha kertesház akkor Királyerdő, de ott 15-ért semmit nem kapsz.
2. Háros rész.Itt a Dunadűlő u környéke, ott pl dunára néző panelok vannak, a környék nagyon nyugodt, viszont a házak nem panelprogramosak.
3. Erdősor u sétányok rész (nyuszi,csikó,puli), hatalmas parkok mindenhol, csend és nyugalom.
Nagyon sok a szigetelt felújított ház, itt 3 emeletes csúsztatott zsalus épületek vannak, viszont lift nincs,Amit felejts el, az az Ady Endre u és teljes környéke, illetve a csepel pláza körüli rész.
Az egy ótvar. -
Egon
nagyúr
Bankfüggő, igen. Max. az értékbecslő által megadott érték (ami nem egyezik meg feltétlenül a vételárral...) 70-80%-áig adnak hitelt, azaz értelemszerűen min. 20-30% önrész kell (a fentebbiek miatt nem érdemes kicentizni). K &H-nál 20% önrész kell minimum, a többi banknál nem tudom.
A banki minősítési gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a kockázatok értékelésénél a legfontosabb szempont az önrész mértéke: ha az túl kicsi, nem lesz jó a hitelminősítés, hiába nagy a jövedelem (ismerőst nettó 2 milla jövedelemmel is ugyanabba a csoportba soroltak ugyanannál a banknál, mint minket, harmadannyi jövedelemmel, szignifikánsan nem eltérő egyéb paraméterekkel). -
updog
őstag
"A terv: ingatlan fedezet nélküli szabad felhasználású kölcsönt vennénk fel .... (kb 15 millió Ft-os lakás a terv Pesten, 1 szoba+2 fél szoba, 50-70 nm)" Szerencsére ha tényleg ilyen paraméterekkel keresgéltek, nem fenyeget, hogy beleugorjatok a "felveszünk hitelt, hogy kapjunk hitelt" spirálba
Ahogy írták előttem is, szigorodtak a feltételek, nekem mikor meghallották a diákhitelemet, rendesen hátrahőkölt az ügyintéző, inkább összeszorított foggal végtörlesztettem azt, mint hogy rosszabb feltételeket kapjunk a lakáshitelre.Szerintem éldegéljetek nyugodtan az albérletben még, és gyűjtögessetek.
-
Jojo5
őstag
Nem tudom az anyagi helyzetetek, de azt nehogy elkövessétek, hogy az össz jövedelem fele csak a kecó hitelére megy el.
Valamint ahogy kraftxld kolléga is említette, valamennyi önerő kell, különben a bank is bekeményít, hiába ketten vennétek fel a hitelt.
Mi nemrég vettünk lakást, ha érdekel megosztom itt a teljes sztorit. -
Mercutio_
félisten
"ingatlan fedezet nélküli szabad felhasználású kölcsönt vennénk fel (max 5 millió Ft-ot 8 évre), mely az önerő lenne a lakáshoz"
Szerintem attól még a lakashitelt elbíráló bank látja, hogy van egy ilyen hiteled amit törlesztened kell és ennek figyelembevételével fogja meghatározza ajövedelmedfizetés alapján az adható max hitelösszeget.
A többi kérdést majd a hozzáértők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest