Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Értem, szóval most már az azonnali fizetés a minimum, mert néhányan épp kiszálltak az állampapírból, és azt hiszik, hogy ettől hirtelen minden vevő készpénzes milliomos lett. Azért ne keverjük össze a buborékban élő spekulánsok klubját a valósággal, Magyarországon a legtöbben még mindig hitelből vesznek lakást.
-
kexksz
addikt
Koszi a valaszt! Nem ismerem annyira az ingatlanpiacot, igy nem tudom, hogy ha felrakom egybol irnak is, vagy honapok kellenek az eladashoz. Bar gondolom arkepzesen mulik csak, mert egy budapest belvarosi ingatlanrol van szo. Van valami jo szolgaltatas, ami alapjan tudnek jo arbecslest kapni? (Online kalkulatorok nyilvan kuka, ha ingatlanost nem akarok akkor meg gondolom jofejsegbol nem fogja bearazni.)
Tippre egyszerubb / gyorsabb lesz az eladas, ha elore torlesztem a hitelt az eladas miatt, mintha az eladasbol szarmazo penzbol tennem? Vagy ez mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest