Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz
skristof #9502 üzenetére
Amiket én láttam a válság alattiból, illetve az elmúlt 3 évben épültet, azokhoz képest a 10 emeletes panel egy csendesszoba volt. Egyedül a wc szellőztetése volt jobban megoldva, cserébe ázott az felső szomszédtól. Panelban a szomszédot hallod, némelyik újban pedig a szomszéd szomszédját is
számomra lehangoló volt.
Persze biztosan van rendesen megépített ház is...
#9509 hidd el, van már megoldás a beton falak hangszigetelésére is (nyilván nem teljes mértékben), csak ami Németországban 500 ezer Ft-ba belefér, az itt 800 ezerbe nem.
-
Stanlee
őstag
válasz
skristof #9502 üzenetére
Ahol a lakasom van, epuletenkent van 86 lakas. Nem mai csirke (2006), de amig ott laktam:
1. A felso szomszednal ha a kisgyerekek elkezdtek szaladgalni, hallottam oket, ugyanigy a folyoson kozlekedoket is lehet hallani. Nemcsak a beszedet, de a lepeseket is.
2. A szagelszivo kemenyebe sikerult beledobalni mindenfele maradekot az epitkezes alkalmaval, mivel arra valo. Igy az elso nagyobb eso alkalmaval amikor beleeset az eso a konyhaba folyt ki a viz. Megszunt a befolyas miutan kitakaritottak a sittet belole.
3. A szagelszivo kemenyenek nyilasan keresztul, ha valaki foz, akkor a szagok a lakasba aramlanak, ezt megoldottam azzal, hogy amikor otthon voltam a fozesi idoben ment a szagelszivom, hogy mashoz fujja at a szagokat, nem volt se penzem/idom arra, hogy epuletgepesz kollegakkal valami megoldas talaljunk a problemara.
4. A szigetelese az epuletnek eleg furcsara sikerult. Nalam semmi peneszedes nem volt, masik lakasban allitolag oriasi penesztelepek kepzodtek.
5. Az epiteszt, aki tervezte megcsapkodnam szivesen. A haloszoba masik oldalan a szomszed furdoszobaja volt. Igy amikor furdott, azt is hallottam, amikor jakuzzit csinalt maganak (belefingott), a mosogep zugasa foleg hajnal kettokor volt szuper.
6. A kapucsengo uj kora ota zug random modon nyugalmi allapotban.stb, stb, stb.
A garanciaban javitott dolgokat nem irom, mert az is eleg hosszu volt.
-
savoo
addikt
válasz
skristof #9502 üzenetére
Mielőtt beköltöztünk az új lakásba, panelban laktunk 1 évig. Ég és föld a különbség. Nem mondom hogy semmit nem lehet hallani, de szvsz egy társasház ezzel jár. Voltak garanciális problémák, főleg festés repedés (de ez minden újépítésű háznál van), meg egy kissé kellemetlenebb csaplefolyócső repedés, de mindent megcsináltak szó nélkül garanciában. (Metrodom Ambrus).
-
törölt tag
válasz
skristof #9502 üzenetére
Elég szar.
Jelenleg újépítésűt bérlek, füldugó nélkül nem lehet megmaradni.
Csöveken, szagelszívón, szellőztetőn lejön minden hang, szomszédok zajosak, mindig van valami.
Ajtókkal, kaputelefonnal állandóan baj van, van ahol már dől ki a fal, világítás problémák, bunkó lakók, stb.
Mindez 800 ezer forintos négyzetméter áron.
Kondorosi lakópark, 1 éve épült ütem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest