Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mosqu!to
addikt
Igen, de ahhoz invite kell. Nameg nem 5 perces munka feltölteni, és itt fentebb valaki írta is, hogy csak 20 megánként lehet.
Az a 3 kicsi pedig 281mega, és a többieknek meg kell a többi is, ráadásul összekötném a kellemeset a hasznossal, és még pár cuccot kiirnék magamnak, ha megengeded -
Mosqu!to
addikt
Na de mégis hogyan küldeném el? Ezek a fileok nagyobbak mint 40 mega, sőtt, van 200 megás is. Mailban nem lehet ekkorát küldeni, és feltételezem, hogy a tárhelye a mailcímednek is kissebb ennél. Valaki átugorhat egy dvd íróval hozzám, meg pár lemezzel, és akkor ph talin szét lenne osztva.
Amúgy mp3-ból megvan 4 album:
- A Harom Testor Es A Jeti
- Lila Liba
- Vastyuk Is Talal Szeget
- Winnetou
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
Inkább valaki eljön érte egy vinyóval vagy pár cd-vel, aztán odaadom neki, töltögessen ő kedvére, én ugyan nem fogok itt aludni a gépzajban (A gépemben egy enermax táp, zalman 7000 cu, ys-tech 8-9 centis 18dB-s ventik vannak, de én emellett sem tudok aludni. Hiába, iszonyat érzékeny vagyok a zajra elalvás elött. Sokszor hallom, hogy egy emelettel lejjebb jár az óra, pedig napközben ha alatta állok, még akkor sem hallom. Na, kicsit elkanyarodtunk a témától
), mert kialvatlan leszek...
-
Mosqu!to
addikt
Húú, lehet én leszek itt a messiás:
Van énnékem ~2Gb-nyi L'art pour videóm!
- Egri Csillagok
- L'art Pour L'art - Besenyo Csalad (2001-03-14)
- L'art Pour L'art - Nooormalis Szilveszter (2000-12-31)
- L'art pour l'art - Szilveszter 2002 (tv2)
- L'art pour l'art - Winetou - Öbölátúszás
- L'Art Pour L'Art Társulat -- Altatodal
- L'Art Pour L'Art Társulat - Vasmacso
- L'atr Pour L'art - Vastyuk Is Talal Szeget - 04
- L'atr Pour L'art - Vastyuk Is Talal Szeget - 05
- L'art Pour L'art - Vastyuk Is Talal Szeget - 07
- L'atr Pour L'art - Vastyuk Is Talal Szeget - 08
- L'atr Pour L'art - Vastyuk Is Talal Szeget - 09
Illetve van még egy rakat mp3 is.
Sajnos netkapcsolatom nem engedi meg (128kb/s feltöltés..), hogy feltegyem valahová, ezért valami más megoldáshoz kéne folyamodni.
Megpróbálom még beszerezni a többi részt is, csak nemtom már, hogy milyen nevek vannak. Valaki le tudná írni az összes eddigi kiadott rész címét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest