Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LLKobe

veterán

Egy kis ízelítő::D

Papagáj jelenet: (egy kisállatkereskedésben, valahol angliában...)
    (E)-eladó
    (V)-vásárló

(V)-Jónapot kívánok...reklamálni szeretnék!
    Elnézést MISS!
    (E)-Hogyhogy MISS? Nem látja hogy férfi vagyok?
    (V)-Elnézést...meg vegyok fázva...
    Rekalamálni szeretnék
    (E)-Sajnálom, kezdődik az ebédidő.....
    (V)-Ne törődjön vele barátom... Ezzel aaaa papgájjal kapcsolatban kívánnék panaszt tenni amit nem egészen fél órája vásároltam ebben a boltban....
    (E)-Ááá igen. A kék norvég... Mi a baj vele?
    (V)-Nos megmondom én barátom mi a baj vele.... Döglött az a baj vele...
    (E)-Nneem csak pihen nézze...
    (V)-Higgye el meg tudom különböztetni a döglött papagájt az élőtől, és most éppen egy döglöttet nézek...
    (E)-Neem nem döglött csak pihen... Csudaszép papagáj igaz? Gyönyörű a tolla...
    (V)-A tollnak ehhez semmi köze.. Nem él!!
    (E)-Deee csak pihen!
    (V)-Na jó... Ha pihen akkor felébresztem: HÁLLLÓÓ POLLY ÉBRESZTŐŐŐŐ, KAPSZ EGY FINOM TINTAHALAT HA FÖLKELSZ POLLY PAPAGÁJ!!!
    (E)-Látja mozog!!
    (V)-Dehogy mozog, maga lökte meg a kalitkát...
    (E)-Neeem..
    (V)-De igen..
    POLLY!! ÉBRESZTŐŐŐŐ! HASADRA SÜT A NAP! POLLY PAPAGÁJ!!
    Na látja. Az ilyet hivják döglött papagájnak.
    -Neeem csak megijedt!
    (V)-Megijedt?
    (E)-Persze, megijesztette épp amikor ébredezni kezdett:D A kék norvég nagyon ijedős...
    (V)-Na idefigyeljen: amikor megvettem maga azt mondta hogy csak azért nem mozdul mert sokat rikácsolt és kifáradt...
    (E)-Azthiszem visszavágyik a fjordokhoz....
    (V)-Visszavágyik a fjordokhoz?? Miféle beszéd ez?
    Mondja vajon mér essett rögtön hanyatt amikor hazavittem?
    (E)-A kék norvég szeret a hátán feküdni.... Gyönyörü a tolla...
    (V)-Vettem magamnak a bátorságot hogy megvizsgáljam ezt a madarat, és kiderült hogy csak azért ült a rajta hintán mert maga odaszögezte!
    (E)-Hát persze hogy odaszögeztem!!
    Ha nem szögezem oda szétfeszíti a rácsot és HUSS!
    (V)-Hát ebböl elegem van.. Értse meg ez a papagáj akkor se mozdulna ha maga négymillió voltot vezetne bele...
    Értse meg hogy elpusztult!!!
    (E)-Neem csak honvágya van...
    (V)-Nincs honvágya. Elhunyt. Megszünt létezni. Kimúlt és megtért a teremtőhöz!!!!
    EZ EGY NÉÉHAI PAPAGÁJ!! ÁLLATI TETEM!!! AZ ÉLETTÖL MEGFOSZTVA BÉKÉBEN PIHEN!!!!!! ALULRÓL SZAGOLJA AZ IBOLYÁT!!!!! FÖLDOBTA A TALPÁT!!! BAEDTA A KULCSOT!!! A FŰBE HARAPOTT!!! EZ EGY EX-PAPAGÁLY!!!!
    -................................ Akkor kicserélem.
    (V)-Ha az ember bármit el akar érni angliában rojtosra kell beszélnie a száját....
    (E)-Megnéztem..... Sajnos nincs több papagájunk.....
    (V)-Áháá értem én...
    -Van egy csigánk.
    (V)-Tud beszélni?
    (E)-Igen.
    (V)-Tényleg?
    (E)-Nem.
    (V)-Hát akkor bajosan lesz jó papagáj helyett.....
    - ................................................
    (E)-Nem akar velem eljönni szobára?
    (V)-Azt hittem már sohasem kérdezed meg.....

:DDD:DDD:DDD

• LLKobe

veterán

Esccer voltam egy elöadáson még ugy 5 éve.
    Akkor ment pont a Winettou, azt néztük a kolesszal.
    A müsor fergeteges volt, olyan szinten röhögött mindenki, hogy az első sorban egy negyvenes nő dobott is egy hátast székestül.
    Erre mindenki aki a szinpadon volt megdermedt, és a Galla a nőre mutatva elezdett telitorokból röhögni. A többiek mikor látták, ők is elkezdtek röhögni, ezt amikor a közönség látta ők (mi) is elkezdtek röhögni.
    Miután ez lefolyt ment tovább az elöadás.
    Még a végéről van egy felejthetetlen(?) élmény(?)em:
    Szal a végefele nyomták a poénokat ezerrel, és egy haverommal telitorokból röhögtünk, de ahogy csak egy ember röhögni tud....
    Már akkor éreztem hogy héhó itt gond lesz, má nemtom mióta röhögök, lassan elfogy a levegőm... De ekkor rádobták a fakíros számban azt a részt amikor a Laár kihúzott a pulcsija alól egy (belet szimbolizáló) kötelet, és azt lóbálva énekelt tovább. Nna ekkor már ténleg nemigen jutottam levegőhöz, mert a másfél perces röhögést követően ujabb roham tört rám, és elkezdtem röhögve fulldokolni.
    Folyt a könnyem mint állat, lilult a fejem, és levegőért kapkodva, mint akit most huzott ki Hasselhof a vízből, röhögtem tovább. Ez annyira nem vicces, de érdekes élmény volt mikor a végtelen hahotázás közepette rájöttem hogy ha ez igy megy tovább kinyiffanok:D

Új hozzászólás Aktív témák