- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- iPhone topik
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Amennyire emlékszem nagyon rövid volt, és komolyan vehető újdonságot nem hozott a második részhez képest. A harmadik rész lehetett volna akár egy 'B-run' is a második részben valamiféle átfedéssel a sztorik között; nem nehéz elképzelni hogy valami ilyesmi is lehetett az eredeti terv, nem tudom. A kiscsaj sztorija ne igazán tudott megérinteni, a karakterrel nem tudtam azonosulni.
A zenéje a harmadik résznek is jó volt, bár a második részt e téren is rohadt nehéz felülmúlni.Most játszom újra 21 év után az SH2 Director's Cut-ot még mielőtt nekiállok a remakenek, majd figyelem a szimbolizmust; bár kétlem hogy végigjátszanám, nagyon kényelmetlen, körülményes, 'clunky' az egész mai szemmel.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
A baromi erős, mély szimbólumrendszert szerintem még a készítők sem értették teljesen. Kicsit olyan ez, mint a David Lynch-filmek: még David Lynch sem érti hogy miről szólnak a filmjei, de ciki bevallani.
Persze, mindig is mást képviselt a két sorozat. Én leginkább a párhuzamokat emeltem ki; nem véletlenül hasonlítgatják őket egymáshoz.SH3 nem hagyott mély nyomokat az emlékezetemben, az inkább déelcé volt mint teljes értékű játék, és annak sem volt kiemelkedő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hosszabb bemutatón a WUCHANG: Fallen Feathers
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- Filmvilág
- További aktív témák...