Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz cyberkind #4446 üzenetére

    A tápkapcsoló akkor lehet hasznos, ha pl. folyamatosan a géphez van csatlakoztatva a külső HDD, ellenben nincsen mindig aktívan használva. Ez nem olyan régen ki volt fejtve bővebben. Egyébként a 2,5"-os külső házakon általában nem szokott lenni ilyen tápkapcsoló, sőt meglehetősen ritka. Ezért is számít extrának az UA0015 esetében.

    A 2,5"-os WD Black eleve 7200 RPM-es merevlemez, vagyis az emiatt egyrészt jobban melegedhet. Ezért javasolt lehetőleg egy jó hővezető képességű alumínium külső házat használni hozzá. Másrészt egy 7200-as HDD energiaigénye is valamivel nagyobb lehet egy 5400-as típusnál, ezért az előbbinél a stabil tápellátás végett pláne az USB 3.X portok használata javasolt. A biztos működés pedig eleve a megfelelő használat függvénye is, ami az előbbiek mellett még egyéb dolgokra is kiterjed.

    Az az előző válaszban már le volt írva, hogy mindkét külső ház jó választás lehet és megfelelhet az említett merevlemezhez. Viszont a LogiLink UA0115 valamivel többet tud, összességében az úgymond a "fullosabb".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák