Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Most jutott eszükbe
Vagy most került bele valami olyan "Apple innováció", ami sérti a szabadalmukat. Ezek a perek nekünk felhasználóknak nem jó, mert lassítják a fejlődést.
Mindenesetre érdekes szituáció, hogy a "hóhért akasztják". -
Mr.Silkó
veterán
Vicc.
-
aujjobba
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Nem volt benne, a 6-os sorozat az elso ami tudja.
Azt hiszem az idei a 9-es. -
Parallaxis
addikt
de ez már vicc amit az apple csinál.
Lehet, de bennem felmerül a kérdés, hogy a Masimo hol volt az elmúlt években?
A véroxigén mérés, ha jól tudom már a legelső Apple Watch-ban is benne volt és ennek már 10 éve. Miért most csesztetik az Apple-t és vajon a Huami és társai fizettek ezért nekik? Vagy ők nem elég nagy halak, hogy ezért pereskedjenek, vagy Kínával azért nem mernek erről a szintről bajszot akasztani? -
hunhool1979
tag
Szegény eppöl, minnyá sírok.
-
Wesiz
tag
az apple cuccokat használók 90%-ának (pláne amerikában) a leghalványabb fogalma sincs róla hogy mit tud a készüléke. csak leveszik a polcról tudván hogy jól működő cucc lesz ami illik az otthoni ökoszisztémába és kész.
egy darabbal nem fognak kevesebbet eladni emiatt. -
Kabaré... tudom, hogy a gazdagok azért azok, mert minden szaron spórolnak, de ez már vicc amit az apple csinál. Én is watchot használok, de biztos nem lennék boldog, hogy csak azért, mert később vettem, ne menjen rajta minden, mint másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 10 46mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4556
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 11 + Cellular 46mm Space Gray ! aktiválástól 1éV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest