- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-05 00:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Vigneau
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
"Szép" dráma volt ma: kettős Ferrari kiesés és Norris technikai hibája...
-
Qru
MODERÁTOR
-
Oliverda
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
Leclerc kiénekelte a sajtot a McLaren-ek szájából.
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Jos is meg Verstupi is. Nem voltak jóban. Kíváncsi leszek az utódja mit villant. Nagy csodát nem várok tőle...
Amúgy a helyükben én Briattore-t szerződtettem volna.
Cunoda meg kapott volna a kocsijára meg ráírták volna: #feláldozható
-
-Mike-
addikt
-
Vigneau
félisten
-
-Mike-
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Vigneau
félisten
-
IreN!CuS
őstag
Kivételesen leszarom az egészet csak Hülk dobogón legyen
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Vigneau
félisten
-
IreN!CuS
őstag
A '21-es brazil T3-as Hamilton incidens nálam már átment a határon, de a tavalyi Norris ellen Mexikóban, az minden volt csak szabályos nem és ütközésre ment ki a mutatványa. Én tavaly azért simán 3versenyes eltiltást adtam volna, pont úgy hogy azzal elveszítse a vb-t. Szerintem tavaly hibáztak ott a legnagyobbat a sztyuárdok, hogy nem büntették meg keményebben, azt hiszem kapott vmi nevetséges 10mp-t. Az a mostani Russel-es esetnél is durvább volt. A múlt heti nálam egy race ban, a mexikói 3race ban, a brazil 10mp.
És valóban most már eső után köpönyeg de valamikor el kellene kezdeni osztagatni a fekete zászlókat futam közben vagy után.
Az meg a legnagyobb hülyeség hogy a szürke zónákat játsza ki, a frászkarikát, csak nem (merik) büntetni.Megvárják a gigacrash-t majd insert surprised pikachu face hogy ja ezzel időben foglalkozni kellett volna
-
-Mike-
addikt
A '21-es brazil T3-as Hamilton incidens nálam már átment a határon, de a tavalyi Norris ellen Mexikóban, az minden volt csak szabályos nem és ütközésre ment ki a mutatványa. Én tavaly azért simán 3versenyes eltiltást adtam volna, pont úgy hogy azzal elveszítse a vb-t. Szerintem tavaly hibáztak ott a legnagyobbat a sztyuárdok, hogy nem büntették meg keményebben, azt hiszem kapott vmi nevetséges 10mp-t. Az a mostani Russel-es esetnél is durvább volt. A múlt heti nálam egy race ban, a mexikói 3race ban, a brazil 10mp.
És valóban most már eső után köpönyeg de valamikor el kellene kezdeni osztagatni a fekete zászlókat futam közben vagy után.
Az meg a legnagyobb hülyeség hogy a szürke zónákat játsza ki, a frászkarikát, csak nem (merik) büntetni. -
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Vigneau
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
-Mike-
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Azt tudni, hogy Adrian Sutil veresenyz meg valahol, vagy teljesen visszavonult?
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Vigneau
félisten
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Qru
MODERÁTOR
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
Stroll meg nem indul a futamon. Hirtelen elkezdett fájni a keze. Fura, hogy edzés előtt még nem volt gondja. Legalább Drugovich-nak nem kell fáradoznia... 🤔
-
Oliverda
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Oliverda
félisten
...and counting...
-
Oliverda
félisten
-
Vigneau
félisten
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Oliverda
félisten
Adnám az Alonso-Leclerc párost az Astonnál.
-
Oliverda
félisten
Erre a versenyre hozzák vissza Maldonadót wild carddal.
Vagy aki kört kap, annak ki kell állnia a futamból.

-
-Mike-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XBOX Series S/X Konzolokat vásárolnék - Magas Felvásárlási ár & Korrekt ügyintézés
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX RX 9070 XT 16GB SWIFT / QUICKSILVER - 27% Áfás Számla & Garancia
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX / ASUS Radeon RX 9060 XT Dual 16GB - 27% Áfás Számla & Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Akció! Logitech G Pro X Superlight 2 Vezetéknélküli egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 I i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I W11 I 6 hó gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával