Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winss
tag
Nekem egy éve van meg és eddig bejött. A cél az volt, hogy bármilyen emelkedőn felvigyen és ezt tudja. Elég dinamikus és ilyen 40km-t elmegyek vele. Legalábbis egyszerre többet még nem mentem két töltés között. Nálam is egy tuningolt Xiaomit váltott le pont az említett emelkedők miatt.
-
-
K82
őstag
Bp-en akit látok mondjuk a Rákóczin cikázni a forgalomban, szinte mind full face sisakban van. Aki a jóval gyengébb kölcsönrollerrel tolja meg örülhetünk ha csak egyedül áll rajta.
Bringára több mint 25 éve hordom a sisakot (és a '90-es évek közepén még nem volt nagyon divat), a saját rolleremre se szálltam még fel sisak nélkül. A veszprémi "városfejlesztésnek" hála meg már a rollerre sem szállok fel, pedig az Inokim pár fokkal jobban összerakott cucc. Ugyan annak csak 32 km/h a vége, de nagyjából a sors kísértése vele ennyivel menni.
Három hete pont szemtanúja voltam egy durva esésnek és a bicajoson nem volt sisak. Ment kellemes 25-30-as tempóval, a szemből jövő gyalogos válltáskájában elakadt a kormány; ennek megfelelően úgy ahogy volt, azzal a lendülettel repült tovább jó három és fél métert a bringás. Fejre érkezett és annyira szerencsétlenül hogy elkapta az aszfaltcsík szélét ami jó 3-4 centivel magasabb mint a mellette lévő füves sáv. Bal homlokán fél pingpong labdányi duzzanat, a fejbőre a haj vonala mögött pár centivel végig felrepedve (és jobb esetben csak a fejbőre, rosszabb esetben a koponya). Nyolc percig full K.O., utána is csak annyit tudott h mi a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest