- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
-
Balu117
kezdő
Egész tetszetős kis gép. Bár a házra kiváncsi lennék személyesen.
-
yerico
senior tag
Ez az én privát véleményem... Két darab Dell XPS után... Aminek darabja 2 millió Forint volt... Soha az életben nem fogok többet PC-t venni... MSI-t végképp nem.. Egy rakat szar az egész... Úgy hogy abból is négy darab volt a felőskategóriából nekem... És persze köszi, Dell-t sem akarok... Akik amúgy nagyon korrektek, mert csak Dell külső USB-C monitorral mennek a szaros laptopjaik. Ja és a dokkolókra ugyanez igaz... Potom 150e Ft-ért kellett vásárolnom dokkolót... Dell-t persze. Ami semmi máshoz nem jó.
Az MSI ennél sokkal jobb... Mondjuk van hűtése. Cserébe 0 az akksi idő (1 óra max). A monitor felbontásról, és egyebekről ne beszéljünk. Bocs, ennyi pénzért ez egy sz@r....
Mondom ezt úgy, hogy 25 éven keresztül véresszájú Microsoftos voltam... 2 hónapja Mac-en dolgozok... Más dimenzió...
Jah, ha vlakit érdekel két XPS, egy 15-ös és egy 17-es akkor szóljon mert van eladóm... Semmi pozitívat nem tudok mondani, cserébe szar az akksi (3-4 órát bír csak), nagyon jó a monitor (ezt nem tudom elvitatni, hiszen 4K mindegyik).Dell Precision 35XX a céges laptopom, és bármilyen meglepő, egy sima HDMI-vel van rádugva egy 60E forintos kínai monitorra. Ugyanez a monitor dolgozott a Lenovo-s céges gépem alatt is. Azzal más gondjaim voltak, naponta 3x fagyott, akár 1 órán belül is. De HP Zbook is simán ment vele, atomstabilan. Mostani Lenovo LOQ 15IRX9 is azon lóg. Csendes, erős, nekem ennyi kellett.
-
dragon1993
addikt
Ez az én privát véleményem... Két darab Dell XPS után... Aminek darabja 2 millió Forint volt... Soha az életben nem fogok többet PC-t venni... MSI-t végképp nem.. Egy rakat szar az egész... Úgy hogy abból is négy darab volt a felőskategóriából nekem... És persze köszi, Dell-t sem akarok... Akik amúgy nagyon korrektek, mert csak Dell külső USB-C monitorral mennek a szaros laptopjaik. Ja és a dokkolókra ugyanez igaz... Potom 150e Ft-ért kellett vásárolnom dokkolót... Dell-t persze. Ami semmi máshoz nem jó.
Az MSI ennél sokkal jobb... Mondjuk van hűtése. Cserébe 0 az akksi idő (1 óra max). A monitor felbontásról, és egyebekről ne beszéljünk. Bocs, ennyi pénzért ez egy sz@r....
Mondom ezt úgy, hogy 25 éven keresztül véresszájú Microsoftos voltam... 2 hónapja Mac-en dolgozok... Más dimenzió...
Jah, ha vlakit érdekel két XPS, egy 15-ös és egy 17-es akkor szóljon mert van eladóm... Semmi pozitívat nem tudok mondani, cserébe szar az akksi (3-4 órát bír csak), nagyon jó a monitor (ezt nem tudom elvitatni, hiszen 4K mindegyik).Elég szarul vezetted fel, hogy 400.000Ft+ - t fizessek érte 😅
-
yerico
senior tag
Ez a Cyborg tényleg jól néz ki és a dizájn is betalált. A gamer laptopoknál viszont mindig a hűtés miatt aggódom a leginkább. A teljesítmény szuper, de ha játék közben úgy zúg és még forrósodik is, akkor nekem nem éri meg az árát. Van már valakinek otthon és meg tudja mondani, hogy bírja a hőmérsékletet hosszabb terhelés alatt?
Használtan vettem egy Lenovo LOQ-t, beállítottam silent módra, és lőn világosság, teljesen csendben van még játék alatt is, és semelyik alkatrészét sem engedi 80 fok fölé, pedig naponta 10+ órát megy. 13650HX + 4060 8GB. Ha engedném, persze menne feljebb is, és hangosabb is lenne, de minek, így is elvisz mindent. A jó hűtéshez persze kell, hogy kapjon levegőt, tehát meg van emelve. De én is a hűtés miatt aggódtam, és azt kell mondanom, hogy gyakorlatban nincs sok különbség a céges Dell Precisionhöz képest, pedig az csak sima integrált VGA-s megoldás, és 3x volt drágább, mint ez használtan.
-
laed
senior tag
Jah, ha vlakit érdekel két XPS, egy 15-ös és egy 17-es akkor szóljon mert van eladóm... Semmi pozitívat nem tudok mondani, cserébe szar az akksi (3-4 órát bír csak), nagyon jó a monitor (ezt nem tudom elvitatni, hiszen 4K mindegyik).Szerintem a több évtized alatt használt PC-im összértéke nem érte el a 2 millát; mégis meg vagyok elégedve velük. Igaz, ezek asztali gépek; a laptopok valóban elég vackok. Legalábbis az alsóbb szegmensben, feljebb tán már vannak jobbak, de annyit meg nem adok értük. De a lényeg, nekem olyan cuccaim vannak PC-n, amit Macen nem vagy nehezen tudnék megcsinálni/pótolni. Nem írtad mit csinálsz, ha portolták Macre, akkor persze kiváltható.
-
Gabor tm
tag
Jah, ha vlakit érdekel két XPS, egy 15-ös és egy 17-es akkor szóljon mert van eladóm... Semmi pozitívat nem tudok mondani, cserébe szar az akksi (3-4 órát bír csak), nagyon jó a monitor (ezt nem tudom elvitatni, hiszen 4K mindegyik).4 évig használtam egy Dell G5 5590 laptopot gyakorlatilag asztali gépnek, minimális hurcolással. Nem volt semmi gondja a rákötött LG tv-vel. Meg amúgy semmi hibája sem volt soha. A hűtése lehetett volna jobb.
-
maximilianx3
újonc
Ez a Cyborg tényleg jól néz ki és a dizájn is betalált. A gamer laptopoknál viszont mindig a hűtés miatt aggódom a leginkább. A teljesítmény szuper, de ha játék közben úgy zúg és még forrósodik is, akkor nekem nem éri meg az árát. Van már valakinek otthon és meg tudja mondani, hogy bírja a hőmérsékletet hosszabb terhelés alatt?
-
Laggner
csendes tag
-
Laggner
csendes tag
az MSI laptopról nekem inkább a "soha többet" jut eszembe a főzőlap MSI Cyborg 15 A13V után
Igaaaaaaaz!!!! -
Laggner
csendes tag
Jah, ha vlakit érdekel két XPS, egy 15-ös és egy 17-es akkor szóljon mert van eladóm... Semmi pozitívat nem tudok mondani, cserébe szar az akksi (3-4 órát bír csak), nagyon jó a monitor (ezt nem tudom elvitatni, hiszen 4K mindegyik). -
DiamondBack
senior tag
az MSI laptopról nekem inkább a "soha többet" jut eszembe a főzőlap MSI Cyborg 15 A13V után
-
joghurt
addikt
-
Daniel:S
őstag
-
joghurt
addikt
Értem én, hogy az AI-s adatközpontok felzabálnak mindent, de egy ilyen VGA-hoz, meg amúgy is, nem ciki manapság a 16 GB RAM?
-
peet05
senior tag
Ha ezt az árat nézzük, akkor nagyon összeér egy Legion-nal, 15IRX10 - 13650HX, RTX 5070 ~629k, vagy 15AHP11 - Ryzen 7 250, 32GB, RTX 5060 ~619k, mindkettő OLED 165Hz, 100%DCI-P3, stb.
-
laed
senior tag
-
hokuszla
senior tag
megéri az árát

-
laed
senior tag
Tudhatna többet, de akkor valószínűleg az ára is több lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- nVidia tulajok OFF topikja
- Jogász topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Whisky topik
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 16IAH10 Ultra 7 255H RTX 5060 8GB 32GB 1TB 2.8K OLED 120Hz ÚJ
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/256 Intel Iris Xe FHD
- ASUS Vivobook S 16 OLED Ryzen AI 7 24 GB RAM 1 TB SSD 2.8K OLED 120 Hz
- ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition (FA617NSR) Ryzen 7 RX 7600S 8 GB 16 GB DDR5 144 Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Intel Iris Xe FHD
- Juniper EX3300-24T switch - 24x GbE, 4x SFP+ 10G uplink, Virtual Chassis, 37000Ft+ÁFA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 Pro+, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Igaaaaaaaz!!!!