- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Hát az elég gáz, hogy nem tudsz futni 15-ös szintig. Ahogy látom 30 dolcsi 60 napra. Ez nem egy kifizethetetlen összeg ennyi időre. Nekem inkább azzal van bajom, hogy mi van, ha valami oknál fogva nem fogok tudni vele játszani, és letelik az előfizetésem. Úgy kuka a pénz.
-
Unteroff
aktív tag
Szóval pl. most 50 korlátom van, mert csak preferált vagyok, de ha előfizetek, akkor feloldódik, viszont ha kb. 68 szinten lejár, akkor marad a 68-as szint, de se előre, se hátra? Illetve most szint korlátolt karakterem többi Xp-je hova megy? Már jó ideje elértem a 50-et, de csak kapom az Xp-t, nem sokat, de kapom, és közben valami Legacy csík megy fel.
Flashpointra meg enged engem, csak egyedül nem bírom végig vinni (The Foundry küldetés, az a HK-47 droid mindig s*ggbe rúg).
-
Anubris
őstag
Nem tudod milyen aktív guildek vannak most Red Eclipsen?
Más: Tök jó bug-ot kaptam, egyik karakteremet akartam 70-re felvinni KOFTE küldetésekkel, erre a 650 ezer xp helyett 60 ezreket kaptam.
Aztám fleeten hirdettek Bestia xp run-t, beneveztem rá, (életemben nem healeltem korábban opsban), de nagyon jó volt kétszer mentünk végig a mobokon és ilyen 350ezer xp-t lehetett egy legyilkolásáért kapni, pillanatok alatt megvolt a 70-es szint.
Amit egyelőre tapasztaltam a karakter átalakításokkal kapcsolatban.
A merc dps nagyon OP lett, plusz ez az új védelmi képessége is nagyot dob nála, PVP és Uprisingban is nagy kedvencem lett.
Warriornál, főleg Jugg dps-nél sajnálom, hogy a ravage képességet lebutították. Jól nézett ki és több dps-t is kreált, nem volt semmi gond azzal a rotációval.
Assassin Hatred karakterrel imádtam questelni, mert több képessége is van amit mondjuk ops-ben nem használtam (shock/lightning), de questelni tök élvezetes volt, erre mindkét képességet elvették... -
x_o_n
veterán
-
br.rak
őstag
-
myckey
veterán
Nekem még lvl 26 ban , így hogy alig alig haladok a küldikkel, simán van értelmes cucc, pár 10 ezerért is. Bőven jobb dolgok, mint amik eddig kipotyogtak.
( konkrétan 10-20 ezerért jobb cuccokat szedek ki, mint amik vannak. )
Bár a legjobbaknál írja azt a kuva artifact authorization fasságot.
Más.
A fac kivan már a játékosokkal.
Bemegyünk jó kis FP küldikbe, aztán a végén mikor már csak a fő fő kéne, szétesik rendre a csapat, mer szétvernek minket. -
Mooka-Miki
senior tag
-
myckey
veterán
Flash Pointos küldiket, Groupban.
Már amikor talál nekem a kereső gruppent.Heroic se egyszerű, ott solo ban is kifingtam már, PL. mikor a Tython ra mentem vissza, mert a Sithek vagy Birodalmiak szétbombázták, aztán a templomot kellene felélesztenem. Na itt egyedül szét is vertek mint annak a rendje. Hagyom is egyelőre.
Akkor majd én is benézek ide
Csaak akad valami a Jeti mesteremnek isA kijelzőben, az aktivizálható "dolgokat" az interface editorral helyezted kívülre?
A térkép mellettire gondolok.
Nekem is praktikusabb lenne így, hogy ami nem Jedi skill/ támadás stb....az külön helyezkedjen el.
Nem találom rá a megoldást.Azt tudom, hogy magát a komplett HUD -ot lehet állítani, modern, klasszikus, fejlesztett meg apám fülére is ( sőt már nagyítottam is a dolgokon, mer WQHD ban kicsit pici volt pár téma.
Editorban is mókoltam már, de így oldalra kipakolni a kapcsolgatható dolgokat, ezt nem találtam.
Aztán van még a quickbar is.
Én ezt most egy oldalasra állítottam, kijelző ben.
Viszont így ami a 2. sorba esik, azt lapozással érem el. De van olyan opció, a kontroll beállításkban, hogy shift+egér görgő le/fel és akkor elvileg mozdulnia kellene előző vagy következő lapra. De ez nekem nem megy sehova sem. -
myckey
veterán
Elosztom persze, ha már kapom. De még sok lehetőség nem volt, nem dobálnak vele sűrűn.
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy a játék nehéz.
Egyáltalán nem azok a küldetések.
Ami problémás, az a Groupban való küzdelem, vagyis missziók. Na ott jönnek olyan ellenfelek, hogy a kis 23-as karakteremet 1-2 ütésből megfektetik.
Visszatérve a küldetésekre, ahogy mondod, a társam magában is képes őket levadászni, legyen az droid, vagy épp a most csatlakozott Kira.
Néha olyan érzésem van, hogy nekem csak ide oda kell szaladni, a társ meg játszik helyettem.
Akartam kérdezni, hogy a szint mutatónál, mi az a kis nyilacska, 2-3 van egymás alatt.
A 23-as nagy betűvel van írva, mellette pedig ott van hogy 18 kicsivel.
A kijelzőről van szó. -
br.rak
őstag
nagyon nagyon röviden
- a játék támogatása nem ér véget ( elég sok helyen terjed a suttogó propaganda, hogy év végén leáll a játék, annak ellenére, hogy a 4. legjövedelmezőbb MMO jelenleg, ha levesszük az ázsiaiakat,akkor a 2., nem hiába, a cartel market önmagában képes lenne eltartani a játékot kis túlzással)
-ezt a gondolatot folyatva: új dialógusokat rögzítettek nemrég és voltak MoCap felvételek ( hogy ingame animációkhoz, mert ezek is fejlődtek, vagy új CGI minifilmekhez, ezt nem tudjuk)
-és végül egy kis mea culpázás: tudják hogy nagyon nagyon sok a bug, nem voltak kellően felkészülve erre az egész "havonta jön új fejezet" tempóra
-illetve némi bla-bla: figyelnek a játékosok visszajelzéseire, hamarosan csomó új és nagyszerű dolog jön a játéka, satöbbi
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
Persze, simán vehet.(előfizetők akár +40-et is, ha jól tudom nekik 50 karakterük lehet serverenként)
Maga a slot ki van szürkülve, vagy világos, csak amikor ráklikkeksz, akkor adja be a fenti üzenetet.
Próbál meg egy újraindítást
Normál slotot vettél vagy insant 60-ast?Ha nem jönnének be, összedobunk valami sablon szöveget, amit be tudsz másolni a supportnak írt levélbe.
x_o_n
Elvileg elég csak class storykat megcsinálni, a bolygóét nem kell. -
sith7
félisten
Akkor mit tudok vele csinálni, ha találok jobbat ?
Vagy csak piacon nem lehet eladni, de vendornál igen ?Igazad volt, de ez így teljesen felesleges ... ez csak demo, és még ha csak ez a vásárlás dolog lenne ...de a többi ... pl. Heroic küldetésért kapott jutalmakból nem kapod meg mind, mert nem vagy előfizető
-
x_o_n
veterán
én nem tudok róla hogy ilyen lenne,amugy meg késöbbi szinteken 20-60 perc is egy küldetés föleg a magenta,ugyhogy felesleges is lenne,meg ugye minnél több ajándékot kap a társ aki ezeket végzi és minnél magasabb a szintje veled kapcsolatban annál gyorsabb...pld a 30-as 10 perc alatt végez mig az 1 akár 40 perc is ugyanaz,valamint craftolásnál 2+1 akciót csinálnak minden harmadik ajándék
-
S1M0N
senior tag
Mármint a CD Galaxissal is volt kódos problémád?
Csak azért kérdezem, mert én már vagy 8 éve tőlük veszek dobozos játékokat, de soha nem volt ilyen problémám.
Most, az Assassin's Creed: Syndicate esetében volt olyan, hogy az ajándék DLC nem volt rajta a számlán. Írtam nekik emailt, kértek fényképet a számla mind a két oldaláról, aztán küldték is a kódot. De velem mindig segítőkészek voltak.Az 576-ról nyilatkozni nem tudok, nekem soha nem voltak szimpatikusak.
-
x_o_n
veterán
-
x_o_n
veterán
Régen a cdgalaxisban is lehetett venni ezt is meg a cartel coint,nem lepödnék meg ha a mediamarktokban még lenne amugy,de 576-ban is volt,bár ök elég jól nyomják...steam 20 eus kártya ami itt mindenhol 20 eu és gyakorlatilag mindenhol kapható még az élelmiszer boltokban is.. 8000ft adják,komolyan ekkora pofátlanságot ....
-
-
Hja, azt veszem észre. Hát egyszerűsítenek már majd minden játékot, hogy a 12 éves bloodsteve-k is tudják kezelni és 1-2 nap után ne adják fel.. Dőljön a lé.
Nemrég belefogtunk páran a vanilla WoW-ba, na ott szenvedés van. Annyit kutyagolsz, meg haldokolsz, hogy sírás kerülget. Azt most hoznák ki, tuti olyat hasalna, mint egy emeletes budiajtó..
Itt meg, még a kezdőn haltam vagy 2x bénaságból/tapasztalatlanságból. Coruscant-on már nem. Pláne a companionnal.
Lehetne pöttyet nehezebb, de végül is nem bánom, hogy nem kell kínlódni. Így jobban lehet figyelni a történetre, meg a side-questeket is letolni. Én egyébként is olyan vagyok, hogy első végigjátszásnál minden kő alá benézek és minden vackot felszedek. Nem szeretek rohanni és csak grindelni. Szerintem az eddigi play-time-om felét a nézelődés, kóválygás teszi ki..(#4651) x_o_n:
Na, azt a feloldást majd megkeresem. Köszi!
Jaja, a 2+HC-k simák. Mást még nem próbáltam.
A skálázódás érdekes. Akkor ezek szerint 65-ről is visszavág ~18-ra, ha Coruscant-ra mész?
Farmoláshoz sz*r. Viszont játékélményben nem rossz elgondolás. Lehetne rá egy kapcsoló - buff, talent skill akármi-, hogy RP-zni akarsz vagy farmolni. -
x_o_n
veterán
erröl nem hallottam ,mert ugye ezeket nem lehet craftolni,max megvenni
ilyet nem is láttam még ,nem is vágom hirtelen
hogy lehet unlockolni egy ruhát?attól még nem lesz 10 db belöle,craftolni meg nem tudod,vagy ha igen nincs recept.vagy van arra mod hogy egy bizonyos ruha bármely karakter által hordható legyen,eddig nem volt ilyen csak pár dolog volt legacy bound,minden más bound
fejtsd ki légyszives
-
x_o_n
veterán
igazábol napi többször érdemes nézni,állandoan van aki ár alá megy,vagy csak lemarad 1-2 nulla vagy hirtelen rányom ár nélkül és az automata ár marad,igy vettem multkor 4 db komplett dancer set-et,talnán 250 ezer cr volt a 6 db,jutott mindenkinek
de persze van amit gyujtögettem megvettem 1,5m azt a táncos övet,rá két napra tele volt 50-90ezer cr ért,meg is vettem mindet
most vérszemet kaptak a dye modulok ugy lementek hogy csak lesek...az armorok is,igy a lvl64 helyett 30-50 lvl közötti cuccokat craftolok eladásra inkább.. -
-
Telefonon nem netezek.
(#4622) br.rak:
Windows-ra ez a megoldás - EULA-val nem ütközik? -, vagy van hivatalos asztali win app?
Én nem találtam.. -
-
szabod
senior tag
Hát de amennyiért kiveszed idővel eljutsz oda, hogy többet fizetsz, mintha előfizetnél...
És akkor fel kell oldani az extra crew skillt, a lila cuccok használatát, ha le akarsz jutni a Section X-be, akkor azt is. Flashpointozni sem fog engedni csak, heti 1-et asszem, meg valami korlátozás van az OPS-ekkel is.
Jó persze ezeket csak egyszer kell, ami tényleg irritáló az a 350 k-s korlátozás. Én pl elég sokat craftolok, és van 1-2 alapanyag, aminek darabja 400-500 k GTN-en, szóval meg leszek lőve. Vagy megvetetem feliratkozó ismerőssel. -
Ahhá! Szóval kiskapu. Na, ezt le kell csekkolni. Btw, nem kell hozzá előfizu, hogy a referr link és a rewardok működjenek?
(#4574) br.rak:
Ne szpojlerezz nekem hé!
Mindenesetre az kemény..Az ajándékok neki az külön vendor? Vagy legalábbis gondolom jelzi valamiként, hogy mi a neki való gift.
Szóval a referrel próbálkozni kell.
Szerk-re: Hálás vagyok érte!
-
br.rak
őstag
-
S1M0N
senior tag
De azt nem én választom (igaz, mind a kettőt bejelölve szoktam hagyni), és 1-2 esetet kivéve soha nem volt probléma.
Persze volt, hogy 1-1 bossnak 3-4x is neki kellett futnunk, mert nem jöttünk rá a dolog nyitjára... Bár oda meg egy jó tank kellett, mint kiderült.Ha jó a csapat, és hajlandóak gondolkozni, akkor nem is kell nagyon healelni, most is mentem egy küldetést, ahol inkább dps voltam, igaz, ott hárman is healernek voltunk jelölve. De máskor volt, hogy én voltam az egyedüli healer, mégsem volt gond.
Szóval inkább a csapattársak hozzáállása a fontosabb. Amennyit meg tudok healelni, az elég szokott lenni, plusz általában a kolto állomásokat (nem tudom hirtelen, hogy mi a neve) is én szoktam kezelni.
De lehet, hogy majd lehet ránézek a Sawbones-ra, bár ahogy írtam, az esetek többségében simán elég vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest