- Fotók, videók mobillal
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
aktív tag
Hírek röviden: vagy ilyen lesz az új iPhone előlapja, vagy olyan, vagy nem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A fejlesztés jó ütemben halad, várhatóan az iPhone XX (azaz 20) fogja bevezetni, jövőre.
-
Darth_Revan
veterán
Talán 10 év múlva ők is tudnak majd a kijelző alá kamerát tenni...
-
Ricardo
titán
Arcfelismerésben az élen járnak, ez nem vitás.
DAz hogy egyre kisebb, az is dícséretes.
Nekem a notch jobban bejött mint a dinamic island, mert az legalább a felső keret "megtoldása" volt a sziget meg lejebb csúszott így több hasznos hely tűnik el.
jó irány szerintem az lett volna, ha a notchot csökkentik amennyire csak lehet.
De ez a cikkben szereplő megoldás a lehető legrosszabb verzió lenne ." Sokkal inkább az iOS-t kéne rendbe tenni."
Ezzel egyetértek. Nem is értem hogy adhatták ki így a kezeik közül.
-
Zsolt,72
senior tag
A Huawei kínált majdnem ugyanolyan hatékony biometriukus (3D) azonosítást, mint az Alma. Ők időközben más utat kezdtek járni, így az Apple egyedül maradt ezzel a nagyon jó megoldással a piacon. Nálam vásárlást befolyásoló tényező a FaceID adta gyorsaság, kényelem, biztonság, ezért is maradok itt. Abszolút nem zavar a jelenléte, mert fel tudom mérni, hogy mit kapok cserébe.
Elfogadom, hogy van, akit zavar. Ez egy emberi tényező.
"Szvsz. az iPhone-ok esetében ez most a legkevésbé égető dolog. Sokkal inkább az iOS-t kéne rendbe tenni."
Így van. 26.5 vagy 26.7 verzióra nyilván lesz javulás. -
.Szaki.
addikt
Most kicsit utánanéztem, 3D arcfelismerő technológiát nagyon más gyártó, ami ténylegesen felveszi a versenyt az almáéval nem igazán van. Mások inkább 2D-s technikát és kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót alkalmaznak. Pl. a Google esetében a Pixel 4 volt az utolsó olyan modell, amiben volt arcfelismerő. Szóval ebben a tekintetben ha ragaszkodnak a 3D arcfelismerőhöz, akkor mindenképp nehezebb dolguk van, mint a konkurenciának. Ebben az esetben valószínűleg ugyanaz lesz, mint a notch esetében is volt, hogy egyre kisebb lett, majd jött a dinamikus sziget (amit én mondjuk személy szerint kedvelek), a következő generációnál pedig ez a kapszula szerű izé is kompaktabb lesz. Egyszer talán eljutnak odáig, hogy teljesen a kijelzőbe tudják integrálni a szenzorokat, de amíg ez még nem működik tökéletesen, addig én együtt fogok tudni élni ezzel a kapszulával.
Szvsz. az iPhone-ok esetében ez most a legkevésbé égető dolog. Sokkal inkább az iOS-t kéne rendbe tenni.
-
Zsolt,72
senior tag
Sorra érkeznek a különböző tippek. Egy másik várakozás csak a kisebb szigetet említi, kamera lyukat nem (nekem ez jobban tetszene, mint ami az itteni pletykában látható képé).
iPhone 18 Pro Leak: Smaller Dynamic Island, No Top-Left Camera Cutout - MacRumors
-
ComptonLA
tag
Megy a szokásos fing reszelgetés.
-
judas13
veterán
Nem komoly - remélem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez még viccnek is rossz lenne..
-
Ricardo
titán
Nocsak. ők is feltalálják a kamera lyukat?
És kreatívan odateszik a dinamik island mellé
Remélem ez valami rossz vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ahogy írták már a Huawei is alkalmazta.