Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi0323
csendes tag
válasz
heavygrip
üzenetére
Köszi mindenkinek.
Nem ugrálni akarok vele dombról meg hasonlók, csak simán közúton normálisan használni. 33 éves vagyok, kinőttem már az ilyesmibol, csak simán el akarok jutni A-ból B-be városon belül és nem 20al😀Úgy adódott, hogy beköltöztem Nyíregyházán a belvárosba, egy dízel autóm van és eddig 50km-t utaztam melóba, most ez városban lenne max 5, lehet annyi se. Ennyiért nem inditanam be a dízelt, ez így jó megoldásnak tűnik.
Erre keresek megbízható nem pálcika rollert, amit nem kell hetente szervizbe hordanom, nem nyekeg, csak megy, De látom a kukirin nagyon megosztó itt 😀
-
matyi0323
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kukirin nem nyeklik -nyiklik nagyon? Azt olvastam, eltörik a váz stb. A zt3 le van 25re butitva, nyilván pár száz euróért meg lehet majd mókolni.
Azért is kérdezem, mert nem értek hozzá, csak láttam, hogy pl az ausom dt2pro kb alapból tudja ezeket. -
matyi0323
csendes tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam, hogy vennék egy rollert melóba járni autó helyett, csak városi használatra, napi 10-15km, terepre, föld útra nem mennék, bár néhol itt olyan az aszfalt is, mintha a szántásban mennék.
Amit néztem Ausom dt2pro-t ezen olajos fék van, ami már nem lehet rossz , vagy Joyor t10
Vagy ki mit tudna ajánlani?
Pálcika rollert nem szeretnék, vagy 50-60al tudjak vele menn, korábban mentem valami xiaomival, de ott a 20al gurulgatás idegesített 😀( 80kg vagyok), árban max 350 ezerért gondoltam. Jogosítványom van, amiatt nem akadály semmi..Esetleg akinek van ausom, mi a véleménye róla? Jó pár YT videot már néztem, de ott a legtöbb fizetett együttműködés...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest