Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Pedig nincs értelme, mert a szakember azon van, hogy a munkát mihamarabb letudja, önszívató pluszmunkák nélkül, aminek más szempontból sincs értelme, nincs mit betenni helyette, de minek is, ebben semmi józan logika nincs.
Ez a régi beidegződés még a kommunista korból, de azóta már nem így mennek a dolgok. Mint említettem, korábban TV-video szervizt üzemeltettem, de ilyen emberi butaságoktól csak a hajam téptem. Hogy mit képzelnek egyesek, kinek kell az ő vacak alkatrésze, minek vegyem ki, minek rakjam be, ez egy akkora hülyeség. Örülünk, hogy a munka rendesen meg legyen csinálva, vigye el és többet nem akarom látni, mert az már nem jó jel.
De ha nem akarom látni az embert, akkor nem fogom szívatni magam ilyen felesleges dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest