Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez szerintem nem személyeskedés.
Ezt szoktam írni hatótávnak másoknak:
20km-re.............7650mAh (Mi 3)
25km-re...........10200mAh (F30, F40, D38)
30-35km-re......12800mAh (Pro 2)
40-45km-re......15000mAh (G30)De rám szóltak, h az újabb rollereknél ez megváltozott:
10200mAh ....30km (F2)
12800mAh ....40km (F2 Plus)
15000mAh ....50km (G2)Mivel mindegyik rollerből van/volt itthon (képeket is raktam ki már), így bőven ki tudtam őket próbálni, és ugyan nem sikerült kihoznom ez utóbbi értékeket egyikből sem, de már többször "kötöttek belém" Facen rolleres csoportokban, h ő bizony 25-ös tempóval ekkora hatótávokat tud, és ne írjak 25-öt, mert 30-at elmegy (F2), vagy ne írjak 35-öt, mert 40-et elmegy (F2 Plus).
Vagy azt mondja a másik (ők ketten is bizonygatták), h 4 Pro (2nd gen)-ből kihozott 50km-t, és 2% maradt a rollerben.
És ezzel mégis mennyire életszerű a használat?
Ki az, aki úgy használja a rollerét, h 2%-ig meríti le? Csak azért, h elmondhassa, h én hxlye vagyok, mert ebből az új Xiaomiból ki lehet hozni 50km-t is, nem csak 45-öt.
Az, h az utolsó 5km-en már csak 6-10-el megy, meg leáll minden pinduri járda emelkedőn is szinte, az nem fontos, de én hxlye vagyok, nem értek hozzá, ő a tutit megmondja, és aki 50km-es hatótávval keres rollert, az nyugodtan vegye a 4 Pro (2nd gen)-t, mert azzal lehet 50km-t elmenni.
Tudod hány ilyen önjelölt igazságosztó van?
És ezek osztogatnak tanácsokat másoknak, ezzel a szemlélettel, h milyen rollert vegyenek..
Mert én oda mertem írni, h ne vegyenek Xiaomit 50km-hez, mert nem lesz elég a hatótáv, de én hxlye vagyok, nem értek hozzá.
PociAtinál legalább tudjuk, h ő D módot használ inkább, 20-as tempóval, így valóban jelentősen több a hatótáv, és ezzel nincs is semmi baj.
Erre itt vagy Te, akinél meg már néha volt egy olyan érzésem, h nem is F2 Plusod volt, csak a "sima" F2-es, mert a "tüneteid" olyanok, mintha F2-es rollered lett volna. :/
De egyébként pont te vagy rá a példa, h a Xiaomi 4 Pro (2nd gen) egy jó roller, és még olcsóbb is az F2 Plusnál, jobban megéri, ezért nyugodtan lehet ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 3 Pro drón szett + tartozékok
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő