Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
mwin
kezdő
Az index kapcsolója az X-nek tartósabb érzetet ad, jobb anyag. A fénye szerintem az F-nek kicsivel erősebb vagy jobban szór; az X mintha pontosítva lenne. Így utólag az F szélesebb vagy annak érezhető kormánya elég zavaró. Az össze és kinyitás az F-nél borzalmas, egy kemény tárgy kell hogy ki tudd pattintani különben szétmegy az újjperced. Erre mások is panaszkodnak szóval kétlem, hogy bejáródik mert akkor ki is fog kopni. Lehet egy selejt széria. Nem tudom. A sebessége az F-nek 28km/h körül volt hiába írt 25km/h. Egy bérelt rolleres ment 27-el és lazán leelőztem. Az X szerintem 25-26km/h lehet.
-
PociAti
őstag
Ízlés kérdése. Nekem nem tetszik a Xiaomi és hasonló rollereknél az, ahogy a hajó (taposó) és a kormányoszlop össze van kötve egy vastag egyenes rúddal. Az arányok miatt az OKAI-nál ezt kicsit szebben oldották meg.
Az F szériánál sokkal kecsesebb ez az összeköttetés. Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Hálózatokról alaposan
- Arc Raiders
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Autós kamera eladó
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi