Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Aldorfin
üzenetére
Ahogy előttem is írták, az elektromos roller, mint jármű nem létezik a kreszben. Erőltetettem be lehet skatulyázni valamelyik járműkategóriába, de a gyakorlat nem konzekvens.
Elektromos rollernél az ajánlott minimális életkor talán a 14 év (persze típus függő).
Ha ismerném a gyereket, 11 évesen talán megengedném neki, általánosságban inkább azt írom, hogy ne használja. Az Okai Neon Lite-nál hiába van olyan üzemmód, aminél a max sebesség csak 15 klm/h, a járdán a megengedett sebesség 10 km/h. És ebből az üzemmódból a bekapcsológomb dupla megnyomásával átválthatná a rollert H üzemmódba, ahol a max tempó 25 km/h. Az meg már túl sok. -
Pano
veterán
válasz
Aldorfin
üzenetére
Jelenleg még nincs jogszabály szerinti korhatárhoz kötve az elektromos roller használata (én így tudom.)
Nem akarok túlzottan belevau, de én 11 éves kislánynak nem engedném. Az elektromos roller nagyon nem játékszer. Nem egy bicikli. Ennyire fiatalon különösen balesetveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jatszoteren meg nem a rendor lesz a baj, hanem kihajitja a tobbi szulo.