Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak az ára miatt szoktuk ajánlani.
Nincs más csak ez, vagy a Xiaomi Mi 3 ~50ezerrel drágábban, miközben a kettő ugyanazt tudja.
Illetve hát persze még van ennyiért egy rakás noname klón, amik egy részének a belsejét látva ki ki eldöntheti, h megveszi-e őket, vagy inkább Xiaomit vesz.
Okait még nem láttam belülről, de a gyártó múltja miatt feltételezhető róla, h nem a noname rollerek szintjén van, hanem inkább a Ninebot termékek szintjén.Amit írtál róla, az megállja a helyét, mivel még új, valószínűleg nincs alkatrész hozzá, de mivel garisok, így gyorsan kap helyette újat ha valakinél probléma jelentkezne.
Csak az ára miatt lett ennyire ajánlott.
Eddig valaki ha rollert keresett vagy Xiaomit vett, vagy ebben az ársávban használt Xiaomit.
A másik megoldás valamilyen klón roller volt még.
Hát most már vehet Neon Lite-ot is, mert az Okai leárazta a klón rollerek szintjére. -
törölt tag
Talán a neon miatt
Én is nézegettem

#23466 pescara
Ezek a bér rollerek ugye kint vannak télen nyáron esőben , napsütésben minden körülmények között. Hogy hogy nincs bajuk? vagy gyakran cserélik? Jobb védelemmel vannak ellátva? A bolti okaik ehhez képest milyen felszereltségűek, védelműek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is nézegettem