Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
A mai nappal a középső OKAI Neon rollert, az ES20 típust is nagyon leakciózták, most 160k-ba kerül.
A válaszként megjelölt előző hozzászólásomban még arról értekeztem, hogy az eredeti 250k-ról csak 230k-ra akciózták le (-8%), míg a Neon Lite ára 21%-ot esett.
Nos a 160k-s ár az nagyon komoly, 36%-os esés (az eredetihez képest, de az előző akcióhoz képest is 30% mínusz).
Specifikációkhoz jobb a nemzetközi oldalt használni, a magyar oldalon még vannak hibák.
https://okai.co/ES20/
40 km-es hatótáv, 36V, 9,8 Ah, 300 W-os motor. (eu.okai.co szerint csak 250-es a motor).
Hátrány a 8,5 hüvelykes kerekek, és hogy a hátsó az tömör (amit lengéscsilalpítóval próbálnak orvosolni).Akkor már inkább 10-es kerekű rollert választanék. És tömege is elég jelentős, 17,5 kg, szóval a kis kerék nem jár könnyű súllyal.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
Amióta megjelent a Neon széria itthon azóta az akciós áron mennek (szóval nem igazán "pillanatnyi akciós értékről beszélünk"), a Lite - nál azért nem tettem hozzá mert ott legalább korrekten van leárazva, a normál ára ott is túlzás lenne.
Nézz utána hogy a kerekek nem egyeznek meg, a Litenál öngyógyító belső nélküliek, a sima Neon - nál meg elől tömlős hátul pedig tömör van.
Figyelj, ha neked tetszik ez a lengéscsillapító megoldás akkor az a te dolgod én csak a saját tapasztalataimat osztom meg.
Én kipróbáltam hogy milyen, kb. semmit nem ér, engem még zavart is. Érdekes mód a Pro - ra már rá se került, biztos véletlen.
Nem akarok erről veled vitázni, ár-érték arányban a két "nagyobb" kiadás egyáltalán nem éri meg, de aki ilyet akar venni és utána néz esetleg van lehetősége kipróbálni akkor ő maga is rá fog jönni.
*szerk.:
"Kerékátmérőben ez 1,27 cm"
Tudjuk jól hogy ezeknél a kis kerekeknél minden miliméter különbség számít, szóval ez a fél col különbség is elég pozitív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi