Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem, a hatótáv nálam tökéletes. Kilóméterenként fogyaszt 4-5% között ahogy nézegettem, számolgattam. Szóval 20km - t lazán ki lehet hozni belőle, igaz én csak 70kg körül mozgok, viszont hajtottam rendesen, mentem vele emelkedőket is amit meglepően könnyen vett. 21% - on raktam töltőre, akkor tartott 17km - nél az applikáció szerint.
Az a bizonyos egy dolog maga az applikáció.
Amikor megvettem a rollert folyton eldobálta a BT jelet de minden más jól működött.
Május 30. - án kiadtak egy frissítést egy új kezelőfelülettel ami jobban néz ki, viszont hiányzik belőle több funkció ami az elődjébe megtalálható volt.
A BT kapcsolat mostmár stabil de eltűnt a sebességbeállítás, a neon sokkal testreszabhatóbb volt és jelenleg diagnosztikát se lehet futtatni..
Ha az applikációt rendbe szedik akkor maximálisan elégedett leszek vele.Amúgy a roller nagyon rendben van, szerintem jó kis minőségi cucc.
Ami nekem még nagyon pozitív volt rajta az a markolat, rettenet kényelmes és jó a textúrája.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest