Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
ezt az utat már végig jártam. semmit nem ért
amikor megvettem én is amerikára regisztráltam be. nincs benne GPS nem látja hol van, de ha EU piacra szánt modellt veszel akkor pedig egyértelmű hogy miért regisztrálod be hiába az appban.egy mód. Xiaoflasher.. és akkor megváltozik egy karakter a sorozatszámban, onnan tudja, hogy Amerikai modell, ekkor a gyári applikáció is már G30P-nek fogja látni a rolid.
utána megkapod azokat a szoftver frissitéseket is amiket amerikának szántak. pl a legutóbbiba be lehet állitani a gyári appban, hogy 0-ról is eltudj indulni.. ne kelljen meglökni ha nem akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amikor megvettem én is amerikára regisztráltam be. nincs benne GPS nem látja hol van, de ha EU piacra szánt modellt veszel akkor pedig egyértelmű hogy miért regisztrálod be hiába az appban.