Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuskiddd
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen, első roller lenne, száguldozni semmiképpen nem akarok. Több kommentet, Facebook-ot olvasva a Nami-Kaabo, márkákról vannak jó vélemények, ezért először a Kaabo Mantis Dual-t néztem ki, de lehet szenvedne emelkedőn alattam.
Láttam olyan videókat, ahol kézben viszik fel az emelkedőkön a rollert (valamelyik Xiaomi 25 km/h-val), mert nem megy fel. Igen, pont arra gondoltam, hogy nem lépcsőzetesen mennék, hanem akkor már olyanra költök, amit nem kell darabjaira szétszedni és egy újat építeni, hogy normális legyen. Azért néztem ezt a Nami-t, mert a többi változatot nem nagyon találtam Ali-n és majdnem 800k a különbség a hazai boltokhoz képest. Jelenleg még mindig csak olvasgatok, nézelődök. -
válasz
Peaceliker
üzenetére
BPi autósok: Hatalmasat esett a rolleres a Nagykörúton
Ez is egy ilyen eset volt.
KB 15 perccel előtte vette a rollert.
A kommentek között még a balesetező is felbukkant. Új roller, túl erős Nutt fék, 2 sec alatt 50-ről 0-ra fékezett, mert előtte megállt amit követett autó.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ha a pénz nem akadály én sem "lépcsőznék", ha van esze az illetőnek. Ezért vannak a fokozatok, jobb gépeknél, nyomatékszabályozás/gázreakció. Biztos nem vesződnék 4-5 roller vétel/eladással. Főleg ha van mondjuk kétkerekű tapasztalat, mert ők tudják (sajnos van kivétel itt is), hogy tisztelni kell a gépet, észnél lenni, tudni a határokat. Ezek nem úgy derülnek ki, hogy 120-al mész egyenesben. Aki azt hiszi ő a Jani tök mindegy mit mondasz neki, megveszi, összetöri (jó esetben csak a rollert). Aki viszont észnél van, az nyugodtan kezdhet ilyen géppel ha jól körbejárta a témát. Ez az én véleményem persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest