Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- 1 VII Japán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét évig frissül az új iQOO
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
Koszi, megoldodott, az volt a baj, hogy a xiaomiet probaltam ratenni, mar eleve a gyuru nem ment ra rendesen, aztan feladtam. ma megvettem a ninebot phone holdert, 2 masodperc volt felrakni es szuper.
Az utproblema megoldodott, mar felfedeztem a jo utvonalakat, telefont meg ugyis csak gps-nek hasznalom es azt is csak a ,,vegso megkozelites' nel, ha valami ismeretlen cimet keresek, de az utvonal nagy reszet ugyis megtervezem fejben, nincs szukseg gps-re egesz uton. -
PociAti
őstag
Jó hogy megemlítetted a rázkódást. Mobiltelefonok kamerájára eddig nem így tekintettem, pedig belegondolva teljesen logikus. (Normális fényképezőgépeknél elterjedt a mechanikus optikai képstabilizátor, meg a zoomot is mozgó lencsével oldják meg, mobiltelefonra kevésbé jellemző, de attól még érzékeny szerkezetről van szó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő