Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Én abszolút körültekintően közlekedem. Levezettem már több, mint 6.000 km-t a jelenlegi rolleremmel. Egy komolyabb esésem volt, akkor szerencsére csak a térdem horzsoltam le egy picit és ősszel történt, szóval volt mi védje a térdem és a könyököm.
Azonban feltételezem, hogy vannak olyan esetek, amikor önhibádon kívül eshetsz úgy, hogy a bukósisak igenis számíthat. Ettől függetlenül nem biztos, hogy fogok hordani, de megfontolandó.
Lassan két éves a Xiaomi Pro 2-őm és néha eszembe jut, hogy remélem nem marad majd egyszer a kormány a kezemben, vagy nem áll meg hirtelen valami miatt az első kerék. Eddig 25 km/h-val vezettem szinte mindig, de lehet átszokok a 20 km/h-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Androidos tablet topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Redmi Pad 2 Pro 6 GB / 128 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Projektor topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- Seiko SSB451P1
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- JBL BoomBox 2
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi