Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
ktgeri
üzenetére
En 105kg korul vagyok alattam a xiaomi mi2 pro kette hasadt
Szerencsere nem dobtam hatast de mikor hazaertem vele "erdekesen" rugozott......... A heggesztes eresztette el magat. 13 honapot birt! En mar nem vacakoltam a heggesztessel eladtam ugy ahogy volt. Vettem egy masik tipust (Ninebot F40E) (Szep mellevasarlas volt) az viszont 120kg-ig birja elvileg. Gyakorlatilag majd meglatjul 
-
válasz
ktgeri
üzenetére
Ezt hol olvastad?
Miért nem kérdezted itt meg inkább?
G30D német verzió 20km/h
G30E EU verzió 25km/h
G30P global (USA) verzió 20mph20mph =~30km/h
Ezek a fajták vannak. Idehaza a G30E kapható. Ezt hiába állítod más lokalizációra.
G30P-t kellett volna venned mondjuk DHGateről, az 30-al megy alapból, és a sokak által áhított tempomat is rajta van. Más feature nincs, nem is értem, hát mi kellene még.
Örülj neki, h nem csináltál lábbal hajtós rollert belőle. Vidd be az egyik rolleres szervizbe, azt megcsinálják.
rollex.hu/Szoftveres-tuningolas-Sebessegkorlatozas-feloldasaA 100kilót inkább a motor miatt írják rá, nevezetesen, h ennél nehezebb emberrel lassabb a roller, mert nem erre tervezték a motort. Szerkezetileg bírni fog, nem az szokott a fő probléma lenni, h eltörik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsere nem dobtam hatast de mikor hazaertem vele "erdekesen" rugozott......... A heggesztes eresztette el magat. 13 honapot birt! En mar nem vacakoltam a heggesztessel eladtam ugy ahogy volt. Vettem egy masik tipust (Ninebot F40E) (Szep mellevasarlas volt) az viszont 120kg-ig birja elvileg. Gyakorlatilag majd meglatjul