Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
[link] ezt ki is hagytad, tehát 3 fajta márka alatt is árulják, ergo újra arra utal, hogy nem lehet annyira szar, mint ahogy te azt próbálod beállítani, 1/3 áron jobb mint a két ajánlott típus, ennyi.

Azt hogy ugyan az a fos első legéscsillapító van alatta amit a monorim árul, a lőtéri kutyát nem érdekli, mivel a drága látos xiaomin és g30-on van bármi ilyen? ja NINCS
Lehet itt jönni a sok bullshittel amit te tolsz, szíved joga, de ahogy és amit írtam itt, hogy én 100kg vagyok és mindennaposként használnom, elég hamar előjönnek a hibák a vázban, HA lesznek! majd arról is írok ha ez történik!
Szóval a tanusítvánnyal kitörölheted ha szénné ráz a gép
Nem lehet testreszabni szoftveresen, remélem azért ennek örülsz, bár én azon kívül amit régen le is írtam (hogy adagolhatóbb lehetne az elektromos fékezése) annak örülnék, már testreszabhatóság nekem nem kell, két mód 20 és 30kph, tempomat, elektromos lakat és kész, végtelenül egyszerü, ezért szeretem, és ennek a kijelzője sem ázik be, nem kell rá venni utólag semmit, meg nem kell leragasztanom semmivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Ford topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi