Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
ha már felmerült az aldis roller, további update:
a felmerült bizonytalanságok, problémák jó része megoldódott:
- a kormány rendesen szorítható a bilinccsel kis utánhúzás után
- a fék teljesen jól használható, adagolható, nincs vele gond, igaz gyors menetből hirtelen még nem fékeztem nagyot de szerintem megfogná
- dekni gumiborítás olyan amilyen szerintem rendben lesz ha nem, kap ikeás csúszásgátlót
- a kormányban valószínűleg kenési gond volt, kicsit lazítottam az alsó bilincseken, megforgattam, visszaszorítottam azóta teljesen könnyű, rendben van
- a rugózása használható, kellemesalapvetően egész kulturált roller benyomását kelti, teljesen használható, jobb mint a decás town5 a magasabb kormánypozíció és a rugózás miatt, a tartósságot majd az idő eldönti. végül megtartottuk ezt is, van rá 3 év garancia ha annyit kibír már megérte az árát ha nem akkor meg ingyen volt.
szerintem simán vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi