Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• berobi78

tag

válasz pchris #1112 üzenetére

Szia, az akksi nem 8,8Ah hanem csak 6Ah, de inkább a kapacitást érdemes hasonlítgatni. Kugoo S1 216Wh, Xiaomi M365 280Wh. Ez azt jelenti, hogy míg az M365 kb. 25-30km-es hatótávot tesz lehetővé (konstans 18km/h-ás sebességgel, szél nélkül, sík terepen, 75kg-os terheléssel, 25 Celsius fokban), addig a Kuggo, kb. 20-23km-t.

A tömítést ahogy néztem, már orvosolták a gyárban, csakúgy mint az akksi rázkódás miatti mozgását. Amit én csináltam rajta, az a hátsó rugó lazítása (13-as villáskulccsal egy anyacsavart kell picit kijebb csavarni), illetve arra a vezetékre, ami az első keréktől megy a kormány felé, tettem egy pici fekete kábelkötegelőt, hogy ne tudjon annyira becsúszni a kormány nyak belsejébe, hogy teljes elsőkerék kikormányzáskor ne feszüljön.

A fékezéskre NEM igaz, hogy ne lehetne használni teljesen feltöltött akkunál! Itt nincs KERS sem, szóval ezt sem kellett a gyártónak megoldani. Fékezéskor ami zavaró tud lenni, hogy a fékerő hirtelen jön meg, de utána már szépen adagolható. A hátsó fékhez normál esetben sosem kell nyúlni.

Új hozzászólás Aktív témák