Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
ridiculous
üzenetére
"Magyarázd már el mester hogy akkor a legtöbb magyar Kugoo használóknak miért megy el több ezer kilómétert hiba nélkül?"
Most tekintsünk el attól, hogy az kilométer és nem kilóméter. Pedig ezzel a mértékegységgel csak kellett volna már találkoznod, ha máshol nem az iskolapadban.Azt pedig hogy a Kugoo tulajdonosok mennyire elégedettek a rollerjeikkel, nem is kellene messzire menni (pl. a megbízhatatlan Banggod instant értékelésekre hagyatkozni), hanem meg kell nézni, hogy a lapcsaládhoz tartozó HardverAprón az elmúlt másfél hónapban mit is írnak az eladásra szánt Kugoo rollereknél a tulajdonosok. Olyan hirdetésben, ahol mégis csak az előnyök kidomborítás a cél, nem az elrettentés.
Sajnos sokan nem írnak semmi személyeset az áruba kínált használt rollerről, csak a marketinganyagból kimásolt paramétereket sorolják fel. Amit vagy elhiszünk, vagy nem.
Tehát itt vannak a szeptemberi és októberi hirdetésekben olvasható személyes "beszámolók", közvetlenül a tulajdonosok tollából:
2024-10-10 16:07 KuKirin G4
"Ahogy kiguritják a gyárbol, se zsírt se olajat se semmi olyan dolgot nem látnak ezek, amik kötelezőek lennének hogy ne kopjon szét, ne nyikorogjon, ne essen szét…
Ahogy megvettem zsír újonnan, egyből teljesen szétszedtük, és minden forgó-mozgó alkatrészt bőven átzsíroztunk.
...
Mivel a féken is allitani kellett amikor megjott, megtettuk es a gyari kinai semmitérő fékbetéteket azonnal cseréltem profi Shimano fékbetétekre!
Illetve igényesen az amúgy 3 külön álló kábelt szép matt fekete kábelösszefogóval összefogtam mint látni is a kis csodát!:)"2024-10-04 09:02 Kukirin G2 (2024)
"videót készítettem róla [YouTube]-ra és bartermegállapodásban érkezett ..."2024-09-28 20:10 KuKirin G2 Pro !! AKKUHIBÁS !!
"Eladóvá vált keveset használt rollerem. Kevés kilómétert futott, 235 km. Esőbe sose mentem vele. 2024 januárjában vásároltam Banggoodról. Szép állapotnak örvend, esni sose estem vele, minden funkció tökéletesen működik egy dolgot leszámítva, az akksit.
Alig pár kilóméter után (3-4km) lekapcsol az egész gépezet 50-51 volt körül. E-005 hibakód olvasható le a kijelzőről egy rövidke ideig, ami a kézikönyve szerint is akkuhibára utal, mielőtt teljesen elsötétülne minden. Volt olyan eset is, hogy a kijelző égve maradt, de a feszültség folyamatosan csökkent magától, amíg teljes sötétség nem lett. "
2024-09-11 23:15 Kukirin G2 Master
"5A gyors töltővel 3-4 óra alatt feltölti ,3800km van benne első széria hiba néha ha tele lesz töltve letilt a BMS aksi kábelt szét és össze kell dugni ,de töltőn van feszültség kijelző és a vége fele le lehet húzni,minden működik rajta jó gép. "
2024-09-10 21:17 Kukirin S1 Pro
"Eladóvá vált egy éve vásárolt Kukirin S1 Pro elektromos roller, kissé már recseg, ...478,0 km van mér benne."
2024-09-02 20:06 Pár napja vásárolt Kukirin G3 2024
"Eladó a fotókon látható 2024.08.26.-án vásárolt legújabb G3. Ez már a faceliftes. Az előző szériák hibái ennél már javítva vannak. 86 km van benne. Beszámításból került hozzám."
[PociAti: mindig ezt mondják! Ez már nem olyan rossz, mint az előző. És a következőnél is ugyan ezt fogják mondani.]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest