Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
pescara
üzenetére
Mivel ugy erzem, hogy ram celoztal, helyesbitenek par csusztatasodat.
A sajátodat helyesbítgetsd, Ne az enyémet !
Soha nem mondtam( mondtuk) , hogy nem lehet. Azt mondtuk, hogy nem arra lettek kitalalva.
Nem arra lettek kitalálva, hanem arra, hogy el lehessen jutni vele A pontból B pontba, ha adottak a feltételek.
Önkényesen leszűkítetted a halmazt, ami nem helyes.
En peldaul lovagolok, de 2024 ben a lovasok sem a loval jarjak a vilagot, hanem erre alkalmasabb eszkozokkel, a lovakkal sportolunk.Hogy jön ide a lovaglás ?! Én meg síelek és ...?!
Nem kéne keverni a sportolást, a helyváltoztatási szükséglet kielégítésével.
Szóval ne keverd a szart légszives!
Egyébként meg ahol nem tilos, ott akár lovagolhatsz is a KRESZ szerint az úton, mert megteheted.
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy te nem olyan helyekrol beszeltel, ahol nincs tomegkozlekedes, hanem az izzadt tomegkozlekedok szagarol...
Nem unod még, hogy sorra beégsz, amikor le akarsz járatni:Itt például csaló voltam. [link] Aztán kiderült, hogy a Metró nem is megy 50-es átlagot, hanem csak kb. 30-at.
Aztán egy magyar rendőrtiszt nem elég jó neked, a görög talpas jobban tudja a hazai jogszabályokat... [link]..., mikozben te egy atalakitott tolokocsival akarsz az autok kozott baleseteket provokalni...
A szerszamgyujtogetesedrol csak annyit, hogy van aki annyi ido alatt, amig te egy rollerbol egy autok kozotti kozlekedesre teljesen alkalmatlan cuccot osszetakol, azalatt 10x annyi penzt keres a munkajaval es nem vesztegeti az idejet ilyenre, inkabb vesz egy robogot, vagy esetleg egy autot.
Kocsim van, robogó nem fér be a liftbe !És nem ! Nem fogom letagadni a kedvedért az autószerelő szakmámat, ami jogilag is megalapozza hogy ezt a hobbit otthon űzzem.
A csaladodat pedig oszinten sajnalom, ha a ferfiak olyan allapotban vannak, hogy meg egy villanykortet sem tudnak kicserelni

Felnőtt emberek, és ha lennél elég bölcs,- ami nem vagy- akkor értenéd, hogy a rokonait az ember nem maga választja meg!
Őszintén nem értem, hogy miért tiltakozol kézzel-lábbal az ellen, ha egy hozzáértő szakember otthon szereli a járművét.
Ja bocs, de mégis értem, mert Te olyan vagy aki még egy égőt sem tud becsavarni, hanem hív egy szakembert, olyat mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest