Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Azoknak írom le a tapasztalataimat, akik az Oxelo csúcsmodellje helyett vennének egy olcsóbbat.
Első nap beragadt a fék, nem engedett vissza, én semmit nem tudtam csinálni vele, de a szerelő megoldotta egy ezresért. Menet közben valami állandóan csörömpöl az első keréknél, még nem jöttem rá, hogy mi. A rúgózás nem olyan könnyű, mint az oxelonál, sokkal keményebbek a rúgók. Az összecsukása viszont egyszerűbb, mint az oxelo lábbal való csukása. Viszont a pedál az álló részen van, tehát figyelni kel, nehogy rálépjünk menet közben. Abban sem vagyok biztos, hogy ez a megoldás van olyan tartós, mint az oxelóé. Az álló részen a tapadós rész kezd feljönni, de a többi ragasztott dolog is, amin a roller neve van. A roller egyébként megy mindenen, mint kés a vajon. A viacoloron és macskakövön azért ráz, túl kemény a rúgó. A fék javítás után nagyon fog, óvatosan kell fékezni vele. A menettulajdonsága jó, végülis ez a lényeg.
Jól néz ki a roller, ez az egyik erénye, de nincs olyan jó, mint az 50 ezres Oxelo, de nem is kerül annyiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest