Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mezcal

addikt

Azoknak írom le a tapasztalataimat, akik az Oxelo csúcsmodellje helyett vennének egy olcsóbbat.

Action Easy Rider

Első nap beragadt a fék, nem engedett vissza, én semmit nem tudtam csinálni vele, de a szerelő megoldotta egy ezresért. Menet közben valami állandóan csörömpöl az első keréknél, még nem jöttem rá, hogy mi. A rúgózás nem olyan könnyű, mint az oxelonál, sokkal keményebbek a rúgók. Az összecsukása viszont egyszerűbb, mint az oxelo lábbal való csukása. Viszont a pedál az álló részen van, tehát figyelni kel, nehogy rálépjünk menet közben. Abban sem vagyok biztos, hogy ez a megoldás van olyan tartós, mint az oxelóé. Az álló részen a tapadós rész kezd feljönni, de a többi ragasztott dolog is, amin a roller neve van. A roller egyébként megy mindenen, mint kés a vajon. A viacoloron és macskakövön azért ráz, túl kemény a rúgó. A fék javítás után nagyon fog, óvatosan kell fékezni vele. A menettulajdonsága jó, végülis ez a lényeg.
    Jól néz ki a roller, ez az egyik erénye, de nincs olyan jó, mint az 50 ezres Oxelo, de nem is kerül annyiba.

Új hozzászólás Aktív témák