Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Impair1980
üzenetére
"Kukurin G2 Pro-t szeretnék venni. Nem csak én használnám, hanem a 15 éves a fiam is. Kell hozzá neki jogsi (segédmotor jogosítvány), hogy törvényesen használhassa?"
Jelenlegi - illetve ameddig nem hoznak újabb szabályokat - szabályozás szerint minden elektromos roller, 4.000 wattig. SMKP-nak tekintendő.
Ez a hivatalos, de hozzá kell tenni, már amennyire én tudom, a bérrollereket kiadók sem ellenőrzik, hogy jogszerűen használják-e a járműveiket, így bódog-bódogtalan megy amerre lát. Persze bukó nélkül*.
Én 14 évesen tettem le segédmotorra a jogsit, már akkor kötelező volt.
Akkor jársz el felelős szülőként, ha megköveteled tőle a tudást, meg a gyakorlást mielőtt kimegy vele a közútra, járdára* akárhova...
Az hogy kell-e rá KGFB-t kötni vagy sem, ne tévesszen meg.
[link] Nem másolom be újra a konkrét jogszabályokat és az értelmezését.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő