Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Ez egy nehéz ügy és sajnos kaller függő. Én körbejártam a dolgot, mást mond a MÁV Direkt, mást az információs pult mögött ülők és mást a kallerek, személyenként. A problem ott van, hogy ez az ÁFSZ változtatás törvénytelen, mert úgye csak azt teheted bele ami már szabályozva van. A roller nincs. De ismerjük a MÁV-ot, ha nincs majd ő csinál törvényt, mert az iróasztal mögé beültetett valakinek a valakije, csinike, nincs a törvényi helyzetek magaslatán és hasra üt. (van benne tapasztalatom 2x büntetettem meg őket a közlekedésfelügyelettel). A Győr-Bp vonalon személlyel járok, én vettem kerékpár jegyet, mert van hogy a Kukirin G3-al megyek. De legtöbbször el se kérik a jegyet, láttam én ott már az enyémnél is nagyobb monstrumokat, kormány lehajt, vagy csak áll vele a kerékpáros résznél, senki nem szól, jegyet nem vesznek rá. Csak abban az esetben szólnak, ha az ülésekhez viszed be, hogy össze kell csukni és ülés allá. Más útvonalakon halottam már rémtörténeteket (hallottam, nem tapasztaltam, nem járok arra). Állítólag a Balaton felé ha kilóg az ülés alól egy kicsit is már büntetnek (nincs olyan roller mely ne lógna ki, ebben ez a szép). Ez az én tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest