Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Látom megy a BKV kiváltásra mennyire jó téma, nekem is erre kellene, munkábajárásra. A Google maps a "legyőzendő" távot autóval 6,0 Km-nek írja, kerékpár távot nem ad meg rá. Szerintem amúgy kevesebb, mert tudnék olyan helyen is menni, ahol kocsival nem, de maradjunk a 6-nál.
100-105 Kg vagyok, plusz ruha, táska, tehát legyen durván 110-115.
Kiszemelt roller Xiaomi M365, sima. Többen is írták itt, meg Youtube kommentekben teszvideók alatt, hogy simán elvannak 120 kilósan ezzel a géppel. A kérdésem az, hogy megéri-e ez a roller pl. a Kugoo S1-hez képesti 35%-os felárat, illetve mennyire gondozásmentes? Nem ilyedek meg egy kerékcserétől vagy ilyesmi, de azért ne kelljen állandóan szarakodni vele valamit.
Ha jól emlékszem anno olvastam itt valamelyik típusnál, hogy be tud ázni. A Xiaomi mennyire kényes ebből a szempontból? Tehát ha pont elkap valami brutál nyári zápor, akkor cseszhetem vagy kibírja?
Illetve ha valakinek van hosszútávú 4 évszakos tapasztalata, hogy milyen egy rollerrel BKV nélkül az élet, akkor azt is megoszhatná.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest